U17 sejrede mod topholdet

I weekenden havde U17 og U19 besøg af AC Horsens i divisionen.

Hos U17 havde Østjyderne vundet de fire første kampe i divisionen inden turen til Parkvej i Slagelse. Derfor så det yderst svært ud for Slagelse-drengene, da AC Horsens bragte sig i front 0-1 allerede efter to minutters spil. SBI holdt dog hovedet hårdt og troede på tingene, og med hårdt arbejde lykkedes det at vende kampen og slide sig til en hjemmesejr på 2-1, med Enes Osmic og Magnus Ettrup som målscorerne.

U19 div. – SBI – Horsens – 1-4 (0-1)

U19 var ikke ligeså heldige mod AC Horsens og led et 1-4 nederlag.
Læs U19 træner Niels Sørensens referat af kampen her:

Holdopstilling: Nichlas Rasmussen, Kristian Axlev Krogh, Alen Setka, Tobias Grønholt Hansen, Marc Marcel Lund Nielsen, Ludvig Byrgesen (anf.), Mathias Bodholdt Larsen, Tolga Turhan (ud 58.), Peter Tasch Graulund, Jacob Mathias Christensen (ud 78.) og Jens-Victor Madsen (ud 70.). 12: Jeppe Merling (ind 58.), Jonas Moos (ind 70.), Patrick Andersen (ind 78.) og Martin Ulrich Hehl Olsen (målm.res. – ej ben.)

Vi føler os snydt for et mål allerede efter 2 minutters spil, da Jens Vs forsøg skulle være over stregen, men linjedommeren vinkede afværgende!! Vi kommer bagud 0-1 i det 10. min., hvor en Horsensangriber kommer mellem Nichlas i målet og en af vores forsvarer, og kan let score. Horsens har mest spil i den efterfølgende periode, men deres afslutninger er ikke gode nok til mål. Sidst i halvlegen har Tolga en god aflevering på tværs, men Peters afslutning går langt over målet.

Vi kommer godt ud til 2. halvleg, og i det 50. min. sender Tolga et godt indlæg til en fri Jens v., men hans hovedstød går desværre forbi målet. Vi udligner til 1-1 i det 58. min. Jacob sender en ballonbold ind over, og efter lidt hovedstødsdueller sender Tobias bolden til bageste stolpe, hvor Marc kommer flyvende og hamrer bolden i kassen. Horsens har et forsøg i det 63. min. som preller af på sammenføjningen, og bare 2 minutter senere bliver det 1-2. En dårlig tilbagelægning opsnappes af Horsens og nem scoring. I det 67. min. sender Horsens et indlæg ind over, men det kommer til at ligne en afslutning, da bolden rammer stolpen og går i spil igen. Minuttet efter bliver det 1-3 Horsens igen et let mål, da de kan score fra kanten af feltet uden at vi presser! Nichlas har en god redning i det 78. min., men det går galt minuttet efter, da vi igen forærer en nem scoring til Horsens, og så står det 1-4. Sidst i kampen redder Tobias en stor chance til Horsens, og kampen ender således med det nedslående resultat 1-4.

Næste kamp for U17 og U19 er på udebane – og en lang tur af slagsen, da turen går til Hobro lørdag den 21. september.

U16 spillede 1-1 hjemme mod Næstved

Tirsdag aften spillede U17 divisionsreserverne hjemme i U16 reserveholdsturneringen mod Næstved IF. I en kamp, hvor SBI gav U16 res. debut til de to U15 spillere Philip Persson og Noah Jakobsen. I en frisk efterårsvind lykkedes det Slagelse-drengen at spille en god gang fodbold langs græstæppet med flere flotte opspil og et par gode muligheder for at bringe sig i front. Dette skete ca. 10 min. inde i anden halvleg på et flot mål, hvor Marinus Holm Callesen scorede på en helflugter, på et indlæg fra Malthe Qvortrup. Efter scoringen kom Næstved til at sidde lidt mere på spillet og kampen bølgede frem og tilbage. Med godt 5 min. igen kunne hjemmeholdet ikke holde stand længere, da Sydsjællænderne fik et frispark på kanten af feltet. Frisparket blev sparket på stolpen og en Næstved spiller stod efterfølgende helt fri midt for mål og kunne sparke riposten i kassen til slutresultatet 1-1.