U17 og U19 divisionen sluttede sæsonen af ude mod HB Køge

I weekenden afsluttede U17 og U19 divisionsholdene sæsonen, som de sidste af vores talenthold, da de var på en svær opgave ude mod HB Køge.

U17 Divisionen: HB Køge – SBI 3-2 (1-2)

U19 Divisionen: HB Køge – SBI 3-1 (1-1)

Begge hold præsterede på et rigtigt flot niveau og U17 nåede at drømme om de tre point, men på to mål i slutminutterne (89. og 94.) snuppede HB Køge en sejr på 3-2.

Læs U19 træner Niels Sørens referat af U19 kampen her:

Holdopstilling: Martin Ulrich Hehl Olsen, Christian Settergren-Rude (ud 76.), Tobias Grønholt Hansen, Marc Marcel Lund Nielsen, Kristian Axlev Krogh (ud 46. sk.) Magnus Nielsen (anf.) Mathias Bodholdt Larsen (ud 69.), Peter Tasch Graulund, Alen Setka, Jeppe Merling og Jacob Mathias Christensen. 12.: Mark Schiøtt (ind 46.), Fikirini Rashidi (ind 69.), Marcus Esmann (ind 76.) og Nichlas Rasmussen (målm.res. – ej ben.)

HB Køge skulle revanchere nederlaget fra for 14 dage siden, og de kommer bedst fra land. Allerede i de første ti minutter har “Marle” to superredninger, hvor HB Køge er helt fri. Vi burde nu være advaret, men i det 15. min. scorer HB Køge til 1-0 på et flot langskud. Det skal dog siges, at der ikke var meget pres på afslutteren.Vores første egentlige angreb er i det 24. min., hvor Kroghs indlæg resulterer i et hjørne, som vi ikke fik noget ud af. I det 27. min. spiller HB Køge 1-2 i vores felt, og afslutter fra tæt hold, men igen er Marle på sin plads og redder flot. Vi udligner til 1-1 i det 36. min. Jeppe fremtvinger et hjørne, som Peter sender godt ind over, og midterforsvareren Marc header flot bolden i mål. Vi er nu bedre med i kampen, men det mest ophidsende der sker i resten af halvelgen, er et meget tyndt gult kort til anfører Magnus N.

HB Køge presser fra starten af og i det 47. min. ofrer Toby sig, da han kaster sig ned i en afslutning tæt på vores mål. Alen sætter en god kontra igang i det 51. min., men det efterfølgende hjørne får vi ikke noget ud af.Vi er meget tæt på 1-2 i det 62. min. Et godt indlæg fra Alen i vores venstre side ender hos 18-års fødselaren Mark S., hvis afslutning desværre kun rammer stolpen og dermed ingen scoring. I det 66. min. fastholder vi et angreb, og bolden ender hos anfører Nielsen, hvis langskud ender lige på målmanden. Vi føler, at vi har godt fat i kampen, men det er HB Køge, der kommer på 2-1 i det 76. min. Efter et hjørne ender bolden i klumpspil i feltet, og en HB Køge angriber er først på bolden og scorer uden chance for Marle i målet. Lige inden HB Køge scorer til 3-1 i det 85. min. har en HB Køge-spiller spillet bolden med hånden – uden frispark til os. Målet til 3-1 er på en kontra, hvor HB Køge i overtal let kan score. Toby og en HB Køge spiller får hver et gult kort i kampens slutning,som dermed ender med samme resultat som for 14 dage siden – dog med modsat fortegn.

 

Cheftræner Lennart Kragh roste holdet for en god indsats – mod et godt hold, og jeg skal undlade at komme med undskyldninger om karantæne- og skadesramte spillere. Dem der var der i dag, gjorde hvad de kunne!

Det var hermed sidste kamp i 2019, og på Lennart Kraghs, Kasper Læssøe Liljas og egne vegne, vil jeg sige tak til alle – ingen nævnt-ingen glemt – der har fulgt og støttet op om holdet i den forgangne sæson.

Vi kommer stærkt tilbage i 2020 – ses. Niels Sørensen