(Foto: Arkivfoto af Photomann)

U14 slog Næstved sikkert – U19 udfordrede topholdet

U14 Liga 2: Slagelse B&I – Næstved IF 6-1 (3-0)

Lørdag cementerede Slagelse B&Is U14 hold sin status som det absolut stærkeste mandskab på Syd,- Midt og Vestsjælland, da de besejrede Næstved IF med hele 6-1. Det var en kamp hvor SBI-drengene gennem det meste af kampen, var dominerende på bolden og skabte et væld af chancer. Målene blev scoret af Daniel Edvardsen (2), Mikkel Olsen (2), Mikkel Stahlhut og Oliver Berthelsen.

Det var anden gang i sæsonen de to hold stødte sammen, og anden gang de vestsjællandske talenter satte det grønne mandskab på plads, da det blev til en udesejr på 1-5 for halvanden måned siden. SBI U14 ligger nu nr. 3 i en meget tæt række.

U15 Liga 2: Slagelse B&I – HB Køge 2-3 (0-2)

U15-drengene har gang i en fantastisk sæson, men lørdag ramte de ikke helt dagen, da HB Køge snuppede en sejr på 2-3 med hjem fra Slagelse. Efter kampen ligger SBI stadig i toppen på en 3. plads 2 point efter nr. 1. U14 spilleren Bekir Biyik var med fra start i kampen, hvor målene blev scoret af Philip Persson Stone og Mikkel Bruhn Pedersen, begge i dommerens tillægstid.

U17 Divisionen: Slagelse B&I – FC Helsingør 0-5 (0-3)

Søndag var FC Helsingør på besøg på Parkvej i Slagelse for at møde de lokale hold i U17 og U19 divisionen. I U17-kampen spillede FC Helsingør bare i et højere tempo end hjemmeholdet. Kæderne og presset hang ikke helt sammen og FC Helsingør spillede sig til en del chancer, og dermed en fuldt fortjent sejr på 0-5.

U17 er oversidder i næste runde og spiller dermed først den 27. oktober hjemme mod Hvidovre IF.

U19 Divisionen: Slagelse B&I – Helsingør FC 0-1 (0-1)

U19 tog i mod topholdet, der med en sejr kunne spille sig op på 2. pladsen i Divisionen, læs her U19-træner Niels Sørensens referat af kampen:

Holdopstilling: Martin Ulrich Hehl Olsen, Kristian Axlev Krogh, Tobias Grønholt Hansen, Magnus Nielsen (anf. – ud 66.), Jonas Moos, Mathias Bodholdt Larsen, Alen Setka, Peter Tasch Graulund, Jacob Mathias Christensen (ud 62.), Jens-Victor Madsen (ud 62.) og Mikkel Petersen. 12.: Mark Schiøtt (ind 62.), Jeppe Merling (ind 62.) og Ludvig Byrgesen (ind 66.)

Vi gik ind til kampen som “underdogs”, men var fra kampens start indstillet på at det skulle være anderledes. FCH har det første forsøg i det 8. min. En kontra ender med et forsøg lige uden om målet. Kampen bølger frem og tilbage uden de store chancer, og vi står godt på banen. Krogh har et godt indlæg i det 18. min., men FCH målmanden redder. I det 25. min. ender Jens-Vs gode diagonal i et hjørne, som der dog sendes langt forbi målet. I det 32. min. tilkæmper Mikkel sig bolden, hvor han bruger kroppen godt, og bolden ender hos Jens-V, som spiller Peter på venstrekanten, men Peters afslutning i det lange hjørne går desværre lige uden om. Og så sker der selvfølgelig det, der ikke må ske. På det efterfølgende angreb sender en fri FCH-angriber først bolden på stolpen, og på returen skyder han bolden i mål til 0-1. I det 40. min. har Jacob en god mulighed efter Peters hjørne. Endnu et hjørne fra Peter sender Tobias lige over med hovedet. Halvlegen ender med to gule kort til hhv. Bodholdt og Mikkel – begge for benspænd.

Vi kommer godt ud fra pausen, og i det 51. min. begås der frispark på Mikkel lige uden for feltet. Mikkels tager selv frisparket, men målmanden redder – desværre. Moos har i det 55. min. et godt indlæg efter en god kontra, men målmanden dog får fat i det hårde, flade indlæg. Et frispark mod Mikkel dømmes ikke i det 58. min, og det brokker Krogh sig til et gult kort over. I det 60. min. er vi tæt på. Først Mikkel, og derefter Peter, som desværre skyder lige på målmanden fra tæt hold. Vi laver lidt ændringer – uden det skaber det helt store. Vi skal frem til det 80. min. før vi har en stor mulighed, men Jeppe dømmes off-side.I det 83. min. tager Mikkel en dribletur, og bolden ender hos Moos, hvis afslutning igen reddes af målmanden. Vi forsøger sidst i kampen med 3 mand “på toppen”, men det eneste det udløser, er et gult/rødt kort til en FCHer, og kampen ender således 0-1.

Drengene havde stor ære af kampen, og havde fortjent minimum 1 point, men sådan skulle det ikke være. Holder vi kadencen fra dagens kamp fremover, ligger der mange point at hente mod dårligere hold end FCH.

Holdets næste kamp er lørdag den 19. oktober kl. 13.00, hvor vi ude møder FC Roskilde.