U13, U14 og U15 er alle videre i pokalturneringen

Alle tre T+ hold har været i aktion i pokalturneringen i midtugen. U15 sendte onsdag aften Næstved IF ud i mørket med en 1-4 sejr på udebane og U13 sejrede 0-4 i Virum. I går, tirsdag, vandt U14 0-6 ude mod Frederikssund FB.

Næstved IF (Liga 2) vs SBI U15 1-4 (0-1)

Dagen i dag var ventet med spænding for U15-drengene. Efter 4 turneringssejre skulle de prøve kræfter i pokalen. Dagens modstander NIF er også kommet godt fra start i deres række i turneringen, så der var lidt sommerfugle og pokalnerver der lige skulle parkeres og sættes i bur.
Da først kampen var sparket i gang, var SBI først på det meste og selvom der ikke blev spillet poleret og fint, så spilles der på det drengene kan og det gøres til perfektion det meste af tiden. Trænerne var klar over, at NIF ville være gode på midten og ville udfordre på kanterne, det blev der lukket fint ned for. Samtidigt var SBI ret skarpe på de chancer vi fik og vinder kampen 100% som et hold og ikke som individuelle spillere. Endnu en gang en stærk holdindsats , også af dem der støttede fra sidelinjen, klasse👍🏻⚽
Målene blev sat ind af Philip Persson, Mikkel Stahlhut (U14), Bertil Rygaard Hansen og Filip Andersen.
Men dagens mand i dag blev Furkan Uyaroglu med 8 stemmer, tillykke!

Frederikssund FB (M) vs SBI U14 0-6 (0-1)

På en en rigtig regnvejrsfuld efterårsdag, holdt vejret heldigvis tørt i Frederikssund under kampen, og U14 kom videre i pokalen på en semi-god græsbane.
Det generelle billede af kampen var, at SBI var i kontrol. Frederikssund har 2 store chancer i starten af 1. Halvleg, ellers ingenting.
Efterhånden som kampen skrider frem, får Slagelse-drengene spillet mere direkte, og laver nogle klasse mål efter omstillinger.
1. halvleg bærer dog også præg af MANGE brændte chancer, samt et brændt straffespark. I 2. Halvleg blev skarpheden dog fundet frem, og SBI kom sikkert videre i pokalen ⚽️👍🏻 Kampen bød på debut hos U14 til Rasmus Transbøl fra U13, som leverede en rigtig fin indsats 🤛🏽⚽️
Målscorerne var Mario Demant x 2, Phukip Wellendorph x 2, Mikkel Olsen og Emilio Hasan.

Virum-Sorgenfri BK (M) vs SBI U13 0-4 (0-3)

U13 spillede sig onsdag aften videre i pokalen uden at møde reel modstand. Modstanderne havde ikke et skud på mål, hvorimod SBI kom til den ene chance efter den anden. Det kunne snildt være blevet tocifret, men afgørende, så er U13 videre. Jeppe Riishøj (U12) stempler ind med 2 kasser som forsvarer og leverer generelt en god indsats. Noah Brændstrup og Tristan Ibsen står for de 2 resterende kasser.

Der er lodtrækning til næste runde i morgen torsdag.