Jens-Victor Madsen (i midten) scorede hattrick for U19 i sejren over HB Køge. (Foto: Jonas El-Beltagi)

Talentholdene kom tilbage på sporet med flere gode præstationer

Efter en resultatmæssig hård weekend i sidste uge, var der noget mere at juble over i denne weekend. U14 skulle følge op på deres flotte sejr fra midtugen, hvor de slog HB Køge fra Liga 1 ud af pokalturneringen med 3-0. Dette lykkedes til fulde, da man hev en 0-1 sejr med hjem fra AB. U15 led et knebent nederlag på 2-1 ude mod FC Helsingør og U13 spillede 2-2 hos FC Roskilde i en 11mands træningskamp, hvor SBI havde hele 17 spillere i spil. HB Køge var på besøg i U17 og U19 divisionen, hvor specielt det Vestsjællandske U19-hold markerede sig særdeles stærkt.

Weekendens resultater:

U13 Træningskamp (11v11): FC Roskilde – SBI 2-2 (1-2)
U14 Liga 2, pulje 1: AB – SBI 0-1
U15 Liga 2, pulje 1: FC Helsingør – SBI 2-1

U17 Divisionen: SBI – HB Køge 0-3 (0-1)

U19 Divisionen: SBI – HB Køge 3-1 (0-0)

Læs U19 Træner Niels Sørensens referat af kampen her:

Holdopstilling: Jonas El-Beltagi, Christian Settergren-Rude, Tobias Grønholt Hansen, Marc Marcel Lund Nielsen, Kristian Axlev Krogh, Magnus Nielsen (anf.), Alen Setka (ud 68.), Peter Tasch Graulund (ud 77.), Jacob Mathias Christensen, Jeppe Merling og Mikkel Petersen (ud 59.). 12.: Nicolai Noah Heitmann (ind 68.), Jens-Victor Madsen (ind 59.), Tolga Turhan (ind 77.) og Nichlas Rasmussen (målm.res. – ej anv.)

Vi var sat op til dagens kamp fra start, og kommer bedst igang. Første mulighed kommer i det 14. min., hvor vi har en kontra – 4 mod 3, men Peters afslutning kunne have været bedre. I det 30. min. har vi igen en stor mulighed. Jeppe og Peter spiller 1-2, men afslutningen går langt ved siden af. I det 38. min. sender anfører Magnus N. Jacob afsted med en god bold i dybden, men Jacobs afslutning reddes til hjørne. I det 41. min. har Krogh og Peter en god kombination, og efter et godt overlap sender Krogh bolden snert forbi målet. På det efterfølgende kontraangreb har HB Køge deres første chance i kampen! Der afsluttes i feltet, men Tobias får blokeret godt og efterfølgende clearet. Sidst i halvlegen finder Jacob Jeppe med en god aflevering, men afslutningen går ved siden af, og trods vores dominans stadig 0-0 ved pausen.

Starten af 2. halvleg er, i forhold til 1. halvleg, som nat og dag. Vi er ikke rigtig klar, og HB Køge kan score til 0-1 efter 52. min. i en situation hvor vores forsvar ser “lidt” passive ud. Mikkel får et gult kort i det 59. min., og vi skal frem til det 72. min., hvor vi endelig får grund til at juble. Krogh sender et hårdt, fladt indlæg ind over fra vores venstre side, og indskiftede Jens-V. kommer først på bolden i det lille felt, og så står det 1-1. HB Køge har en god mulighed i det 79. min., men helt fri heades der ved siden af. Jacob har en stor mulighed efter lidt tilfældig spil i HB Køges felt, men hans afslutning går lige på målmanden. Det bliver 2-1 i det 86. min. Indskiftede Nico sender en god bold ind over, og Jens-V. header flot bolden ind. Minuttet efter er HB Køge tæt på, men først Jones i målet og efterfølgende Toby får reddet kastanjerne ud af ilden. HB Køge presser, men skaber ingenting. Det gør vi til gengæld i overtiden, hvor det igen er Jens-V. der scorer og dermed fuldender et vaskeægte hattrick. Oplæg målmand Jones!! Et langt udspark, som Jens V. afslutter langt ude fra halvklares af målmanden, men Jens-V er først over returen, og kan score fra en spids vinkel til en fortjent 3-1 sejr – sæsonens første i turneringen. Spørg lige om der var glæde på banen (og sidelinjen).

Hermed ender første halvdel af turneringen for U17 og U19 divisionen, men der resterer stadig to runder endnu i 2019. Den første er næste søndag 24. november, hvor Næsby BK kommer på besøg på Parkvej.