Driblestærke Oussama Djafer-Bey til Slagelse

23 årige Ousama Djafer-Bey, som senest har tørnet ud for FC Roskilde, skifter nu til de røde og blå farver.

 

Oussama er ikke et helt ukendt ansigt i Slagelse
Da FC Roskilde besøgte Harboe Arena i oktober, fik Sportschef Søren Andersen nemlig et hurtigt øje på Oussama, der ikke var til at overse.

“Jeg er rigtig glad for at Oussama har sagt ja til skiftet, han har de ting vi har efterlyst længe, en direktehed – en meget udforende spiller, som også er teknisk dygtig på bolden.” Udtaler Sportschef Søren Andersen og tilføjer “Så er det jo også et kæmpe bonus han besidder egoismen til at komme til afslutninger, uden at sætte den over styr for en god assist” 

Et par ord, som Oussama selv nævner som noget af det første:
“Jeg håber på at kunne bidrage med nogle gode mål og assist i Slagelse, som jeg også gjorde i Roskilde.” siger Oussama og fortsætter: “Skiftet til Slagelse er rigtig godt for min udvikling, jeg er meget glad for at få muligheden for at blive en del af holdet. Jeg har været rundt og se faciliteterne og nu mødt spillerne – jeg glæder mig virkelig til at komme i trøjen”. 

Når man spørger Oussama ind til hans stærke sider, møder man en ydmyg ung mand, som med et skævt smil svarer: “De fleste ville nok sige at jeg er meget driblestærk og udfordrende i mit spil – og så har jeg jo højrebenet……”

 

Slagelse B&I spiller og træner netop nu under meget skærpede restriktioner underlagt den professionelle idræt. Det er derfor ikke muligt hverken at se træningskampe eller almindelig træning. 

Første kamp i 2021 er d. 14. Marts hvor turen går til de grønne i syd.