U19 divisionen: FC Roskilde – SBI 6-1 (4-0).

Holdopstilling: Martin Ulrich Hehl Olsen, Kristian Axlev Krogh, Magnus Nielsen (anf.), Tobias Grønholt Hansen, Marc Marcel Lund Nielsen, Mathias Bodholdt Larsen (ud 30.)Alen Setka, Peter Tasch Graulund (ud 61.), Jacob Mathias Christensen, Jeppe Merling (ud 70.) og Jens-Victor Madsen. 12.: Ludvig Byrgesen (ind 30.), Tolga Turhan (ind 61.) og Jonas Moos (ind 70.)

FCR har allerede i det første minut et nærgående forsøg, og så burde vi være advaret. Der går dog “hele” 10 min. inden FCR scorer til 1-0. Vi bliver overspillet i vores venstre side, indlæg og scoring fra tæt hold. I det 26. bliver det 2-0. FCR spiller 1-2 i vores felt, Marle halvklarer og derefter en nem scoring. Det bliver 3-0 i det 33. min. Et indlæg ender mellem to af vores forsvarere, og der kan igen scores nemt fra tæt hold. I det 39. min. har vi noget, der ligner et angreb. Krogh og Peter spiller 1-2, og Krogh sender et godt indlæg ind over, men Jens-V får ikke ordentlig træf på bolden, og hans hovedstød går langt ved siden af. I det 42. min. presser vi ikke en FCR angriber, der kan score på et hårdt skud fra kanten af feltet til halvlegsresultatet 4-0!!

Efter en “mindre” skideballe i pausen, aftales det, at vi skal gå mere til den. Det udmunder sig i et gult kort til Alen i det 52. min., men der sker ikke mere før det 61. min. Her er der til gengæld tidlige julegaver. Et dumt boldtab lige uden for vores felt, og så ligger bolden i kassen til 5-0. Indskiftede Tolga finder i det 66. min. Jens-V med et smart vip, men Jens-Vs 1. gangs afslutning reddes af målmanden til hjørne. Det bliver til tenniscifrene 6-0 i det 70. min. Marle kan ikke holde et fladt skud, og FCR er først på returen og nem scoring. Vi får lidt oprejsning i det 74. min., hvor venstrebacken Krogh kører godt igennem, og angrebet ender med at Krogh fældes i feltet og dermed straffe. Jens-V omsætter sikkert til 6-1. Kampen ender med et gult kort til Ludvig og en stor chance til FCR, der dog går lige uden om.

Gnisten fra Helsingørkampen var ikke til stede, og så får man ørerne i maskinen mod et godt spillende Roskilde mandskab.

Holdet spiller pokalkamp mandag aften mod FA2000, og næste turneringskamp er hjemme søndag den 27. oktober, hvor vi kl 13.00 møder Hvidovre. Vinder vi pokalkampen, skal vi møde netop Hvidovre i næste runde.