Cheftræner på plads i Slagelse B&I

Med offentliggørelsen af den nyerhvervede status som officiel DBU Børneklub – og senest den netop indgåede samarbejdsaftale med FC København, har der været fuld aktivitet i Slagelse, trods sommeren sniger sig ind med sollysets hast.

Knap havde fuglene påbegyndt deres morgenfløjt, før der igen var fart på kontoret, fredag morgen.

Det ville være synd at sige vi ligger stille” smiler sportschef Zouher Abdullatif, der de seneste dage har haft travlt med at få hele kabalen til at gå op – før sommeren for alvor tager sit indtog.

Med over 250 superligakampe på CV’et, er det ikke helt nyt, for den nye cheftræner i Slagelse, at skulle træde ind på den store scene – og med 100 kampe for FC København, bliver den nye samarbejdsaftale med FCK om børnefodbolden, nok heller ikke det helt store issue for den nytiltrådte Cheftræner.

Slagelse B&I har i jagten på en ny cheftræner, nemlig formået at lande en aftale med Carsten Hemmingsen, som uden tvivl har bragt et smil på læben i den sportslige ledelse: “Jeg er rigtig glad for denne her aftale lykkedes. Vi har formået at tiltrække en, fra en helt ny hylde i fodbold-danmark – og måske vigtigst af alt, stadig en der forstår – og en der vil med på vores rejse” indleder sportschef Zouher Abdullatif og fortsætter:

Det er jo nemt at blive ved med at sige, at vi vil det, og det, og det. Men det at gøre det – er det afgørende” lyder det fra Zouher, der ikke er i tvivl om hvilken mand der kommer til klubben: “Hemmingsen besidder jo ekstrem meget fodbold-erfaring. Vi har haft mange og lange snakke om hvor vi ser klubben og hvor han ser den. Vi er et ret godt match på de parametre – for alt det vi har bygget op omkring vores unge spillere, det er han den rigtige til nu at forløse og videreudvikle”. 

At Slagelse B&I det seneste år har begivet sig ud på en spændende rejse, hvor brugen af de unge spillere ikke kun er noget man siger – men også noget man gør; den rejse har Carsten Hemmingsen også lagt mærke til:

Jeg har jo qua mit virke fulgte Slagelse og deres rejse på tæt hånd. – Jo mere indblik jeg fik i deres tanker og udvikling, jo mere kunne jeg ikke lade være med, at skulle være en del af – og med på den rejse” lyder det fra Hemmingsen, der altså nu sætter sig i spidsen for Slagelse B&I’s førstehold og supplerer: 

Nu tager vi en frisk start og bruger muligheden for at bygge op på ny. Slagelse er kendt for deres hårdt kæmpende unge og lokale drenge. Det er et ret sindsygt fundament, som vi nu får mulighed for virkelig at sætte skub i” fortæller Hemmingsen, der også har bemærket at Slagelse B&I’s spillertrup er særdeles ung – og har Danmarks 5. yngste start 11’er. “

Jeg ser frem til at møde drengene og staben, vi kommer til at give den fuld gas fra start – Slagelse hører ikke hjemme i DS, det skal vi lave om på” smiler Hemmingsen, der lader sig supplerer af Zouher “Nu skal vi sætte et punktum for den afviklede sæson – og så kommer vi stærkt tilbage – Selvfølgelig er vi ambitiøse, men det er det der udvikler os – og holder os skarpe. Står vi stille, så bliver vi først overhalet. Med Hemmingsen i front – & et par veludhvilede knægte hjemme fra ferie – Så kan sommerens træninger og kampe komme an” smiler Zouher Abdullatif, der altså efter at have sendt spillerne på sommerferie – nu kan strege endnu en opgave på hans to-do liste, inden solen banker videre på.