U17 sejrede 2-1 i Holbæk – U19 fik uafgjort

U17 divisionen: Holbæk B&I – Slagelse B&I 1-2 (0-2)

U17 fik i dag sæsonens første point i divisionen, ved at vinde lokalopgøret ude mod Holbæk. Første halvleg startede jævnbyrdigt og med et par store chancer til Holbæk i det første kvarter, hvor Slagelse skal være glade for ikke at være kommet bagud. I løbet af halvlegen overtog udeholdet dog mere og mere initiativet i kampen og det var fuldt fortjent, at Magnus Ettrup bragte Slagelse foran 0-1 i det 20. min. og at Marinus Holm Callesen fordoblede føringen små 10 min senere. SBI kunne snildt have udbygget føringen yderligere, men ind ville bolden ikke og dermed kunne drengene gå til pausen med en 0-2 føring.

Holbæk kom bedre ud til anden halvleg og kom til at sidde på meget af spillet. Dette førte til en reducering til 1-2 i det 57. min. Holbæk dominerede meget af halvlegen, men Slagelse-drengene kæmpede heroisk for at forsvare føringen og det blev aldrig rigtig farligt. SBI kom til et par gode omstillingsmuligheder, men uden at få scoret og derfor kunne SBI tage hjem fra Holbæk med en fuldt fortjent 1-2 sejr.

Slagelse B&Is holdopstilling: Mikkel Noah Gylling, Lasse Holm Callesen (ud 64.), Phillip Nielsen (anf.), Noah Randløv Olsen, Noah Larsen, Marinus Holm Callesen, Ibrahim Nur (ud 77.), Anders Lund Nerengård, Magnus Ettrup (ud 85.), Mads Littrup og Enes Osmic.
Edin Mrgan (ind 64.), Lucas Boksa (ind 85.), Peter Darling Wegener (ind 77.) og Casper Hannemann Madsen (målm. res – ej. ben)

 

U19 divisionen: Holbæk B&I – Slagelse B&I 1-1 (0-1)

U19 ramte ikke helt niveauet på dagen, men kunne tage fra Holbæk med et enkelt point, efter at have været foran ved pausen. Læs her U19 træner Niels Sørensens referat af kampen:

Bolden hoppede og dansede på den hårde bane, og sensommervarmen gjorde formentlig også sit til, at det blev noget tilfældigt i kampens start, hvor Holbæk har mest spil, men dog uden at komme til de store chancer. Vi er første gang på spil i det 18. min., hvor Baker finder Peter, hvis afslutning dog er lige på målmanden. Holbæk har i det 22. min en kontra, som løber ud i sandet, og i stedet er det os der kommer foran 0-1 i det 23. min. En lang bold op til Baker, der fra baglinjen flot finder Jeppe, der har rykket sig fri, og sikkert kan score. Herefter skiftes holdene til at sparke lange bolde og lave mange fejlafleveringer, og det mest ophidsende i halvlegens slutning er en fri Peter, som dog ikke får afsluttet.

Vi kommer godt ud fra pausen, og i det 49. min. burde vi været kommet foran yderligere. Bodholdt bryder et opspil og spæner mod mål. Han ser desværre ikke, at Peter og Jeppe er helt frie på midten, og vælger i stedet en afslutning, der går ved siden af. Holbæk har et forsøg i sidenettet i det 61. min., og Martin “Marle” har en stor redning lige efter inden det går galt i det 65. min. Der spilles på tværs af vores felt og afslutningen sidder i det lange hjørne uden chance for Marle i målet. I det 68. min. redder Holbæks målmand Tobias’ afslutning fra tæt hold. Marle har igen en stor redning i det 70. min., hvor han redder afslutningen fra en helt fri Holbækspiller. Der går nu lidt gule kort i den, og mange planløse spark fra begge sider, og vi belaver os på uafgjort. Krogh sender et godt frispark ind i det lille felt, hvor Holbækmålmanden taber bolden, men desværre ender det ud i ingenting, og vi ender med uafgjort. Efter 2. halvleg, hvor vi så noget døde ud, skal vi nok være tilfreds med det ene point.

Slagelse B&Is holdopstilling: Martin Ulrich Hehl Olsen, Marc Marcel Lund Nielsen, Tobias Grønholt Hansen, Ludvig Byrgesen, Kristian Axlev Krogh, Mathias Bodholdt Larsen, Magnus Nielsen(anf.), Peter Tasch Graulund, Alen Setka (ud 76.), Jeppe Merling (ud 64.) og Báker Adnan Mohammed (ud 46.).
Christian Settergren-Rude (ind 46.), Mark Schiøtt (ind 64.), Patrick Andersen (ind 76.) og Nichlas Rasmussen(målm.res – ej ben.)

Både U17 og U19 er oversiddere i næste weekend og spiller således først igen om 14 dage ude mod B93. U19 spiller lørdag den 7. september, og U17 spiller dagen efter den 8. september.