Ny ungdomsudviklingstræner klar til at styrke talentafdelingen

Mens året går på hæld – og der bliver længere og længere mellem træningerne – arbejdes der stadig på at styrke talentafdelingen i det nye år.

Et klart hovedfokus har været at styrke segmentet U13-U15, hvorfor en styrkelse af rollen som UU var førsteprioritet i det kommende arbejde.

Jeg er rigtig glad for at det har lykkedes at lande, ikke bare en aftale, men vores førsteprioritet til rollen” fortæller Zouher Abdullatif om den nye UU, som er hentet internt i klubben.

Tilbage til ungdommen
Den nye Ungdoms Udviklingstræner tiltræder fra Januar, men der er heldigvis ikke langt til det nye rum – og nøglerne sidder allerede i bundet. 

Det er nemlig et særdeles velkendt ansigt, som har valgt at takke ja til den vigtige rolle i at styrke og strukturerer segmentet fra U13-U15.

Det er ikke et fravalg af senior – men et tilvalg af klubben – og af at styrke identiteten og den røde tråd i strategien.” starter Sebastian Bruun, som dermed forlader rollen som assistenttræner på Danmarksserieholdet og tiltræder som Ungdomsudviklignstræner: “ Zouher og har jeg har haft nogle rigtig gode dialoger om hvor vi ser mig bedst – og da muligheden for at tiltræde som UU bød sig, var jeg ikke i tvivl ” fortsætter Bruun og forklarer: “ Det er spændende at være med til at kunne få lov til at sætte retningen – og udvikle både vores spillere og trænere. Det bliver selvfølgelig en ny hverdag, hvor jeg ikke længere er holdansvarlig, men ansvarlig for et helt segmentet. Jeg ser virkelig frem til den nye rolle – og glæder mig til at være med til at udvikle både spillere og trænere.  ”

Den helt rigtige til opgaven
Jeg er rigtig glad for at Bruun valgte at takke ja til opgaven som UU, det er en af vores vigtigste roller” fortæller Zouher der forsætter: “Bruun besidder præcis den struktur og faglighed der skal til for at vi kan rykke os, derfor var han vores første prioritet, selvom han var på Senior.

Sebastian Bruun tiltræder som UU i 2023 når spillerne møder ind, men er allerede trukket i arbejdstøjet for at klargøre den nye sæson i segmentet.

Fremover kommer den sportslige ledelse derfor til at udgøre:
Sports- og Talentchef: Zouher Abdullatif, Ungdomsudviklingstræner Sebastian Bruun, Børneudviklingstræner Kristian Vittenbach og Mikro-ansvarlig Morten Weensgaard.