Tidligere Brøndby-træner til U15 drengene

Det bliver Jimmy de Oliveira Schumann, der i den kommende sæson skal være U15 Cheftræner

Slagelse B&I har indgået aftale med den 34-årige Jimmy de Oliveira Schumann som afløser for Mads Vittenbach, der netop er skiftet til FC København, som cheftræner for årgang 2006. Jimmy der har en UEFA A-trænerlicens, fik sin fodboldopdragelse som spiller i Brøndby IF, hvor han, mens han selv spillede ungdomsfodbold, begyndte at hjælpe til som træner for U13 og U14 breddeholdene. Derfor har han, på trods af sin forholdsvis unge alder, allerede 19 års trænererfaring. I sine 10 år som træner i Brøndby nåede Jimmy at være assistent på flere af eliteholdene, samt scout for ungdomsafdelingen.

Tiden efter Brøndby bragte bl.a. Jimmy forbi Hvidovre og HB Køge, hvor han har haft stillinger som cheftræner for alt fra U13-U16, samt været assistent for U17 ligaholdet i HB Køge. Jimmy kommer til SBI fra B.73, hvor han de seneste år, efter at have bosat sig i Slagelse, har været T+ træner for pigeafdelingen.

Som mellemnavnet antyder, er Jimmy de Oliveira Schumann halvt brasilianer, og med de rødder er kærligheden til Futsal naturligvis stor. Derfor har Jimmy siddet med i DGIs futsal styregruppe, og er assistenttræner for Brøndby IFs Futsal-ligahold.

Dermed er det en  træner med stor erfaring, som det næste år skal forsætte den gode udvikling 2006-årgangen har været igennem de seneste år, samt gøre dem klar til U17 fodbold i næste sæson.

Teamet omkring Jimmy er ikke helt på plads endnu, men spillerne orienteres senest ved opstart.