Teamet omkring U23 og Sjællandsserien på plads!

I disse dage er de lyse nætter taget i brug på Harboe Arena Slagelse, hvor der ikke kun har været arbejdet på den kommende trup til den nye sæson, men også på hele strategien for det kommende U23 hold i Sjællandsserien.

På valget af træner til U23, som kommer til at arbejde i et tæt samspil med U19 og Divisionsholdet, er kulturbæreren – og hele byens nummer 6, trådt frem på den grønne plæne, for at blive præsenteret.

Den 30-årige Cagri Erdem, behøver for dem der har fulgt Slagelse, nok ikke den store præsentation. Ved sidste kamp lagde Cagri støvlerne på hylden, efter en fodboldkarriere som både har talt tiden i FCK og ungdomslandshold, til stor applaus for de tilstedeværende.

Nu træder Cagri ind som cheftræner på U23-holdet, som i den kommende sæson igen er at finde i Sjællandsserien.

Vi er virkelig glade for Cagri takkede ja til opgaven. Han har balancen mellem fodboldfagligheden med hele sin baggrund – og så har han sit blik for de unge talenter, hvor han selv har været på en rejse, som han kan lære videre” Udtaler Michael Birkedal og tilføjer: “ Det er endnu et skridt i den rigtige retning, hvor vi rykker sammen i bussen – kigger lokalt og udvikler både vores egne spillere og egne trænere – jeg glæder mig til at følge udviklingen den kommende sæson”.

Cagri Erdem bliver på U23 ledsaget af klubmanden Niels Sørensen, som man uden at tøve kan sige, kender mange af de spillere som den kommende sæson løber på banen i de røde og blå farver. Niels Sørensen har nemlig de sidste 4,5 år været assistent på U19, hvor han gennem sæsonerne altid har stået garant for kulturen og den enkelte spiller.

Det setup vi sætter i gang nu, omkring U23 og samspillet med U19, er endnu et skridt i den rigtige retning for vores projekt med lokale drenge” Udtaler Cheftræner for divisionen Zouher Abdullatif “Jeg kender jo Cagri rigtig godt, både som spiller på- og udenfor banen. Niels kommer med en god rutine og erfaring fra hele U19 Divisionen, de kommer til at supplere hinanden rigtig godt, jeg glæder mig meget til samarbejdet med dem. ”

For at sikre fremdriften for talentudviklingen i Slagelse, rykker U19, U23 og Divisionen nu endnu tættere i et kommende setup – et vigtigt skridt, for en ambitiøs udvikling.