Slagelse tiltrækker profil: Det er et scoop.

Mens vinden har raset over den Vestsjællandske kyst, har telefonerne heldigvis ikke været ramt. Den har sportschef Zouher Abdullatif nemlig haft tæt ved hånden de sidste par timer. 

Mandag er sidste chance for at tilføre forstærkninger til truppen – og i takt med at solen søndag morgen, fik sendt de første stråler afsted, ramte de på mange punkter også Parkvej.

Zouher: “Det er et scoop”
Som vinden langsomt tog af, bredte der sig en stilhed over Harboe Arena. Flere timers susen, knækkede grene og flyvende genstande, blev med ét afløst af stilhed og håb.

Klokken 13.30 trådte en ny spiller nemlig ind på Græsset, på Harboe Arena Slagelse, en tilføjelse til truppen, som Zouher kalder en markant tilføjelse og scoop:
Jeg er utrolig glad for at vi, her i det man roligt kan kalde 11. time, nu kan tilføje en markant tilføjelse til truppen” starter Zouher Abdullatif da han præsenterer den blot 21-årige midtbanespiller, Oliver Basse, som han bestemt ikke er bange for at kalde et scoop.

Efter sin tid i Helsingørs U19-trup, har Oliver været en tur forbi både B.93 og BK Frem, hvor han med sine kampe i den landsdækkende U19-Division og sine efterfølgende kampe i 2. Division, har langt over 3.000 spilleminutter i divisionerne, hvilket bringer ham ind som en erfaren spiller, trods hans unge alder.

Med Oliver får vi en markant tilføjelse, som helt sikkert er tiltænkt start 11. Han er en skarp midtbaneprofil, fysisk stærk, han ved hvor han skal være og han forstærker os allerede fra dag ét af” afslutter Zouher, der har fulgt Oliver og er meget begejstret for at aftalen nu er lukket.

Hos Oliver er der ligeledes stor glæde at spotte, ikke nok med at Zouher har store forventninger til Oliver, så har Oliver også store forventninger til Slagelse:

Jeg er glad for at det endt med en aftale, med Slagelse. Jeg har haft en god dialog med Zouher og selvfølgelig fulgt Slagelse som divisionsklub, så jeg kender lidt til jer” starter Oliver, der tilføjer: “ Det er jo fantastiske faciliteter, jeg glæder mig til at lære byen og fansene bedre at kende – og ikke mindst møde truppen til træningen i morgen”.

Oliver lægger heller ikke skjul på, at han er kommet for at være med til at gøre en forskel sammen med holdet: “De værdier jeg ved er i Slagelse, vil jeg gerne være med til at kæmpe for. Vi skal stå sammen på banen – og så skal vi gå hele vejen, som trup og sammen med byen” smiler Oliver.

Om timingen her knap et døgn før deadline afslutter Zouher med et smil i stemmen: “Det betaler sig at have is i maven. Vi kommer ikke til at gå ud og hente en vi ikke kender. Men som mange ved, så er det i disse dage og timer, det hele sker. At vi lander Oliver er præcis ‘is i maven’, for han er ikke en nødplan dagen før, han var den vi ville have…

På spørgsmålet om hvorvidt der bliver stille på kontoret de næste 24 timer, eller om der kommer til at ske mere, afslører Zouher ikke mere, end blot med et smil på læben, at afslutte: “Vi har is i maven, men jeg ved den ringer ”.