Slagelse B&I: Cheftræner på plads før jul

Kort før jul kan julefreden sænke sig over fodboldklubben i Slagelse.

Det er nemlig 2 dage før Juleaften blevet muligt nu at offentliggøre det nye trænerteam hos Slagelse B&I’s 2. Divisionshold.

De netop udnævnte Chef- og assistenttrænere i Slagelse er kendte ansigter, ikke kun i klubben men i hele byen.

“Det er jo næsten en tidlig julegave, at vi lander disse 2 aftaler nu her; det vi gør på spiller fronten praktiserer vi nu også på træner fronten, det er vi ret stolte af” Udtaler Sportschef Søren Andersen, om den netop offentliggjorte Cheftrænerpost, hvor valget blandt et større felt, er faldet på Zouher Abdullatif, der skal assisteres af den kommende Assistenttræner Henrik Carlson. 

“Både Zouher og Gryde (Henrik Red.) er Slagelsedrenge, jeg kender dem rigtig godt, de kommer med hver deres profil, som er et meget vigtigt supplement til hinanden.” siger Søren Andersen og tilføjer at et større felt har været på bordet, som i de sidste dage op til jul, blev indskrænket til dette team, “Det har været vigtigt for os at finde det rette match – Vi gik fra start efter det rigtige match, frem for den hurtige løsning, og det har vi her.”

Zouher har været et kendt ansigt i klubben længe, hvor han har haft fokus på talentudvikling og den individuelle træning og udvikling, mens Gryde også er både tidligere træner og spiller i SBI – og nu altså vender tilbage til trænerposten.

“Det er fuldstændig som på spillerfronten, hvis vi har noget lokalt der kan matche det man finder på Fyn eller i København, så skal vi altid kigge lokalt og i egne rækker. Er man dygtig nok, kan man gå hele vejen i SBI, uanset om man er træner eller spiller.” udtaler formand Michael Birkedal og supplerer “Jeg er meget tilfreds med valget af Zouher og Gryde, de kommer til at bidrage meget noget meget spændende til holdet, som jeg glæder mig til at se blive forløst.”.

Trænerteamet trækker nu i arbejdstøjet julen over hvor der skal gøres klar til spillerne er tilbage i Januar.

“Det en opgave jeg glæder mig rigtig meget til. Hverken klubben eller Jeg selv, havde nok tænkt disse tanker og haft alle disse gode samtaler, hvis ikke det var fordi jeg også selv mente jeg var 100% klar til opgaven. Det en stor opgave der ligger foran os, men vi har et rigtig godt fundament, som jeg glæder mig til at arbejde med og ikke mindst bygge videre på” udtaler Zouher Abdullatif og tilføjer “De her drenge, de kan altså noget, nu skal vi bare igang…!”