SBI var med ved Børns Voksenvenners Store Lege-dag

Slagelse B&I var med da Børns Voksenvenner Slagelse fejrede 10 års jubilæum med Store Lege-dag i Anlægget.

I lørdags havde Børns Voksenvenner inviteret børn i alle aldre til en gratis Store Lege-dag i Slagelse Lystanlæg. Anlægget var fyldt med hoppeborge, og forskellige aktiviteter, hvor børnene kunne få lavet et ballondyr, danse salsa, lave slikkepinde, se en politibil eller en lastbil og meget mere.

Dagen var en kæmpe succes med mere end 1000 besøgende, så hele Anlægget var fyldt af glade børn og barnlige sjæle gennem de 4 timer Lege-dagen varede.

Slagelse B&I havde lånt en oppustelig fodboldbane af DBU, som blev pustet op, og skabte rammerne for, at børnene kunne lege med verdens bedste legetøj. Der var plads til både drømmespark og skæverter, smarte finter og tumlen med bolden. Gennem hele arrangementet var banen fyldt med børn, der havde det sjovt og legede med bolden, eller brugte de oppustede bander til at gå på line på eller hoppe på som en alternativ hoppeborg.

Børns Voksenvenner er en organisation, der har som formål at etablere værdifulde venskaber mellem børn med et spinkelt socialt og familiemæssigt netværk og engagerede og livsglade voksne, der vil dele deres tid, overskud og energi med et barn.
Vil du læse mere om Børns Voksenvenner, være frivillig eller støtte på anden vis kan du læse mere på deres hjemmeside https://voksenven.dk/slagelse