SBI inviterer til Akademi Camp 2021

– og præsenterer den måske bedste julegave for Vestsjællands ambitiøse 10-12 årige drenge

Til sommeren 2021 inviterer Slagelse B&I til SBI Akademi Camp på Parkvej. Det bliver 3 dage, hvor unge fodboldspillere i årgang 2009, 2010 og 2011 lever som professionelle fodboldspillere.

Ved ankomst bliver spillerne anvist til deres faste plads i omklædningsrummet, hvor et fedt sæt træningstøj ligger klar. Når drengene har klædt om og støvlerne er snørret, vil der være træning med højtuddannede og erfarne elite-trænere. Dagene byder på 5 fælles træningspas, hvoraf et bliver filmet, og efterfølgende evalueret med drengene i SBI’s biograf, samt et individuelt træningspas pr. spiller. Når træningsforløbet afsluttes, får hver spiller en individuel evalueringssamtale med forslag til udviklingsmål til den daglige træning i egen klub.

Mange fede aktiviteter

Udover fodboldtræningen vil ugen byde på forskellige aktiviteter af både underholdende og social karakter. Aktiviteterne vil bl.a. være fodboldgolf, rundvisning på Harboe Arena Slagelse, foredrag af lokale divisionsspillere med mulighed, samt besøg af tidligere SBI-spillere, der nu er på akademi i en af landets største klubber.

“Vi glæder os til at byde unge fodboldspillere fra hele Midt- og Vestsjælland velkommen til SBI Akademi Camp til sommer. Efter et år, der har manglet lyspunkter pga. corona, er det fantastisk at kunne give Vestsjællandske børn denne mulighed for at leve drømmen og føle sig som en professionel fodboldspiller, samt vigtigst af alt at give dem noget at glæde sig til,” udtaler SBI’s Talentchef Jonas Nielsen. “Alle er velkommen uanset klub og niveau, så længe de er motiverede og træningsparate, så skal vi nok sikre, at alle får en fantastisk oplevelse. Vi er allerede langt med planlægningen og kan næsten slet ikke vente.”

Årets Camp-deltager

Når dagen går på hæld og de unge spillere har brugt alt deres energi, vil de gå til ro i Slagelse Tennisklubs to sovesale med køjesenge kun 150 meter fra SBI’s træningsbaner.
Ved Campens afslutning vil “årets Camp-deltager” blive kåret. Årets Camp-deltager, vil være en spiller, der gennem dagene har vist sig som en god kammerat, har været god til at rydde op efter sig, hjælpe med materialer, m.m. og generelt har været med til at gøre campen til en ekstra god oplevelse for alle.
Præmien for at blive årets Camp-deltager vil være en dag på Harboe Arena Slagelse med sit eget klubhold. Holdet vil blive inviteret til en SBI-kamp i 2. division, med popcorn og sodavand, hvor de får mulighed for at møde SBI-spillerne, og årets Camp-deltager bliver hyldet på banen i pausen af kampen og overrakt en signeret SBI-trøje.

Måske verdens bedste julegave?

Når man tilmelder sig campen modtager man et deltagerbevis i en flot gaveæske, som passer perfekt under et hvert juletræ, og så skal der nok blive god stemning juleaften på trods af alle restriktionerne.

Man tilmelder sig campen på www.AkademiCamp.dk