Mindeord – Dennis Jensen

I onsdags gik en af SB&I’s mangeårigt dedikerede personligheder bort i en alt for tidlig alder efter længere tids sygdom.
Dennis Jensen har vundet utallige kampe i rødt og blåt og i livet, men tabte desværre den sidste og vigtigste kamp til kræften.
Det er en for mange stor og kærlig personlighed der ikke længere er blandt os.
Hundredevis af unge mennesker har gennem årene nydt godt af Dennis’ fodboldfaglige og særligt menneskelige egenskaber.
Ikke mindst ungdomsspillere i hobetal, som alle vil nævne ham som et menneske der har betydet ekstraordinært meget for deres opvækst. Ikke kun som fodboldspillere, mere som mennesker på vej ud i livet. Og det samme kan siges om dem der har mødt pædagogen Dennis på deres vej – ingen vil kunne sige andet end godt om ham. Dagen blev altid en smule bedre når han krydsede ens vej.
I fodboldklubben er han er institution. Og vil altid være det. Vejen fra ungdomstræner, som kollega til andre trænere og til førsteholdstræner var belagt med gode oplevelser og empati. Kampe og stævner. Snakke, grin og gode diskussioner. Verona. Kammeratskaber. Ledelse og samvær på Dennis’ egen facon.
Og midt i det hele stod han altid og spredte godt humør og gode råd til sine omgivelser.
Og en hjemmekamp på stadion blev ikke set fra VIP-pladserne, men bag målet mod klubhuset hvor man deler godt og skidt med ligestillede.
Dennis var sidste gang på anlægget i januar til en træningskamp. Afkræftet og på krykker, men med den sædvanlige ukuelige fightervilje og tro på tingene. Og med et par kærlige råd til egen klub, lidt om at man ikke bare kan skifte logo, og nogle opsange til nogen i grønt sydfra, som det i hans univers hørte sig til.
Jensen, hvor bliver du dog savnet. En kær SB&I-ven for hundredevis, og vores tanker går i disse dage til Marianne, Oliver og Frederik, for hvem dørene i SB&I til evig tid vil være åbne.
Til hjemmekampen lørdag kl 15.00 mod Herlev vil stadion, begge hold og dommertrioen ære Dennis’ minde med ét minuts stilhed og SBI-spillerne vil bære sørgebind. Og i Jensens’s ånd vil drengene gøre alt for at hans første kamp set oppefra er med en sejr til hans elskede rød/blå klub.
Farvel kære ven – æret være dit minde❤️💙