God første træningsuge for U17

Mandag havde SBIs U17 trup første træningsdag efter ferien. Første træning bød på YoYo-Test på kunstgræsset, let træning med bold, spillermøde, hvor rammerne for sæsonen blev ridset op, og fællesspisning. Tirsdag var der første almindelige træningspas på græsbanerne foran klubhuset.

Trænerteamet

I spidsen for drengene i U17 Divisionen står som i sidste sæson Thomas Jakobsen. “Jeg synes, drengene er mødt fokuserede op og klar til at modtage input, hvilket har gjort de første træningsdage rigtig gode, så det skal nok blive godt”, fortæller han.

Ved sin side har Thomas fortsat Mads Jensen og Muhammed Kara som assistenttrænere. Udover at være med omkring kampene i U17 divisionen, står Muhammed for U16 Reserveholdskampene.

U17 Truppen

U17 truppen består af 24 spillere, hvoraf der henover sommeren er kommet et nyt ansigt til. Det drejer sig om Mikkel Jensen, der er kommet fra netværksklubben Høng GF. Mikkel er en arbejdsom angriber med et hurtigt antrit, der forventes hurtigt at kunne vende sig til tempoet omkring U17 divisionsholdet.

Derudover kommer der tre spillere til prøvetræning i den kommende uge.

Træningslejr i Vendsyssel

Torsdag morgen satte U17 truppen og trænerteamet sig i en bus og kørte mod det Nordjyske, hvor Idrætscenter Vendsyssel skulle danne rammen om en 4-dags træninglejr. Selvom det var en lang køretur til Vrå, var det hele turen værd. Idrætscenteret er et fantastisk center med hyggelige værelser, topmoderne styrke- og mødefaciliteter, lækkert mad og vigtigst af alt, så ligger træningsbaner af høj kvalitet lige uden for døren. SBIs U17 drenge trænede på turen på den bane, der ellers til dagligt kun bruges af Vendsyssel FFs 1. hold, og hvor naturgræsset mindede om et billardtæppe.

Så var rammerne for en god tur sat, og det blev det. Turen bød på tre træningspas, to træningskampe, workshops om “det gode træningsmiljø” og sociale aktiviteter som en tur i Løkken by og på Løkken Strand, samt besøg af to trampolinspringere, der lærte drengene at springe på trampoliner. Trampolinaktiviteten gav anledning til masser af grin og kække kommentarer drengene i mellem.

“Det har været en rigtig god tur”, fortæller Thomas Jakobsen. “Drengene har fortsat den gode indstilling de mødte op med efter ferien. De er fokuserede, når vi træner, og samtidig har vi fået rystet gruppen rigtig godt sammen. Vi oplever, at vi står med en meget homogen gruppe, selvom vi er så tidligt i forløbet, og der er på turen sat en super ramme for: hvad er det gode træningsmiljø, og drengene holder hinanden op på det.”

Talentchef Jonas Nielsen deltog også på turen og han fortæller: “Jeg oplever, at vi har fået en U17 trup med den rette træningsmentalitet og vilje til både at forbedre sig selv og gøre sine kammerater gode. Det vi har set på denne tur, gør mig meget fortrøstningsfuld, og jeg glæder mig til at se, hvor meget vi kan flytte dem, når vi har fået skab dette miljø, hvilket jeg også fortalte drengene inden, vi kørte fra Vendsyssel.”

Nu har U17 truppen fri i morgen mandag, inden forberedelserne frem mod sæsonstart fortsætter igen med træning tirsdag. På lørdag går turen til Fyn, hvor der er en træningskamp mod SfB-Oure på programmet og ugen efter kommer Holbæk B&I på besøg i Slagelse.

U17 Divisionen starter søndag d. 15. august, hvor Næsby kommer en tur til Parkvej i Slagelse.