På en varm sommerdag i Slagelse, blomstrede 2 velkendte Slagelsespillere frem på den grønne plæne, der snar går en velfortjent sommerpause i møde.

På plænen stod den etablerede divisionsmålmand Sebastian Olsen, side om side med den kulturbærende SBI’er, Rasmus Søe Andersen. Der var denne formidag på mange måder sol over Harboe Arena Slagelse, da Cheftræner Zouher Abdullatif kunne offentliggøre forlængelsen af de 2 spillere.

“Her har vi 2 klassespillere, som har været rigtig vigtige for os.
Sebastian, fordi vi har været rigtig glade for det halve år han har været her indtil videre, han har sammen med andre rutinerede kræfter, formået at skabe både sikkerhed og ro på den defensive del. Sebastian er i vores øjne præcis den type vi ønsker, ikke kun på banen men også uden for – derfor er vi rigtig glade for at der nu lander en aftale for sæsonen” Udtaler Zouher og smiler skævt før han udbryder: “… Og Søe, ham behøver vi næsten ikke præsentere, han er en Slagelsedreng af kaliber, som både vi og hele byen kender. Søe har været en af de vigtigste for os at få med, derfor er jeg også glad for at vi blev enige om en 2-årig aftale, det giver en god ro for det projekt vi har startet og den rejse vi er på vej til.”

Rasmus Søe Andersen og Sebastian Olsen går nu på en velfortjent ferie og vender snart retur igen i den røde trøje.

Med disse 2 første aftaler, viser vi også, at vi fortsat er ambitiøse – og er på vej på en god rejse sammen” afslutter Zouher.