Det kommende U13 Trænerteam

Det bliver 25-årige Simon Visholm, der i næste sæson skal være Cheftræner for U13. Simon er oprindeligt fra Boeslunde, men bor nu på Sportscollege ved SBI, så det er et naturligt skridt, at han nu også ligger trænervejen forbi klubben. Udover at stå i spidsen for U13, skal Simon også være en del af morgentræningen for Idrætstalentklasserne fra Nymarkskolen.

“Jeg har gennem processen haft nogen utrolig interessante snakke med Simon, hvor jeg derigennem er blevet sikker på, at han bliver en gevinst for SBI, både på den korte og på den lange bane. Når en af de “Vestsjællandske drenge”, drømmer om at skabe en trænerkarriere, står vi som klub klar til at videreudvikle dem, og hjælpe dem med at forløse deres potentiale, på samme måde som vi gør med spillerne,” fortæller Talentchef Jonas Nielsen. Simon er uddannet med en UEFA B-licens.

Assistent på årgangen bliver en gammel SBI-kending, idet Theis Bahn Jakobsen vender tilbage efter et lille års pause fra trænergerningen. 24-årige Theis har tidligere været assistent på U17 divisionen, hvor han også havde ansvaret for U17 reserverne. Nu er det U13-2 holdet der i efteråret får gavn af hans evner. Theis har ligeledes en B-licens.