DBU U14 Pige Talentcenter kommer til Slagelse

DBU har, i tæt samarbejde med Slagelse B&I og Slagelse Kommune, valgt at lægge en række af træningssamlingerne for U14 Pige Talentcenter Sjælland Vest på kunstgræsbanerne på Parkvej i Slagelse.

Det drejer sig om samlingen på onsdag d. 1. december, samt d. 9. og d. 28. februar.

Talentcentersamlingerne er for de 20-30 mest talentfulde spillere i regionen i årgang 2008 udvalgt af DBUs Talenttrænere. Gruppen af spillere, der udtages fra gang til gang, er dynamisk, og man vil derfor ikke være sikker på at være udtaget hver gang. Derfor er vi utrolig glade for, at Vestsjælland er repræsenteret ved samlingen onsdag i Slagelse af den meget dygtige Maise Sørensen fra netværksklubben Sorø Freja.

På landsplan er der ca. 150 spillere med på U14 pige talentcentrene, som skal munde ud i, at der til sommeren 2022 udtages ca. 70 spillere til DBUs U15 Talentcenter.

Via samarbejdet gennem Klubnetværket Vestsjælland er det også kommet i stand, at B.73 Slagelses to trænere Tina Steen Sørensen og Martin Haugaard Kilbæk skal aktivt med på banen under de tre Talentsamlinger i Slagelse, så de kan tage inspiration og trænerfaglig sparring med hjem til træningsmiljøet i deres egen klub.

Andre trænere og spillere er velkommen til at komme og overvære træningerne på Kunst 1, bag SBIs klubhuset, kl. 18:00-20:00 på de nævnte dage.