U17 og U19 Division på Harboe Arena Slagelse

Lørdag venter der U17 og U19 holdene en stor oplevelse, når sæsonens sidste hjemmekamp spilles på selve Harboe Arena Slagelse.

På lørdag kommer SfB-Oure fra Sydfyn på besøg i det, der er sæsonen sidste hjemmekamp for SBI i hhv. U17 og U19 Divisionen. Normalt spilles hjemmekampene på græsbane 4 lige ude foran stadion, men da den pt. er under opgradering får Fremtidens Stjerner på lørdag lov til at løbe ind på selve stadion. Dette er kommet i stand via godt samarbejde med Slagelse Kommune.

“Det er første gang i mange år, at der spilles ungdomsfodbold på Harboe Arena, udover da U21-landsholdet var på besøg, så derfor forsøger vi at gøre det til en festdag for drengene”, fortæller Talentchef Jonas Nielsen. “Mange af dem hører jo fra deres fædre og bedstefædre, at da de var unge, der spillede de inde på Stadion, så nu ser vi frem til også at kunne give drengene denne store oplevelse”.

Derfor håbes der på, at mange vil komme forbi Harboe Arena til de aller sidste kampe i denne sæson. Der vil være masser af kolde drikkevarer i boden, de velkendte lækre Stadionpølser på grillen og i skrivende stund lover der 26 grader.

Indgangen ved SBIs klubhus åbnes kl. 11:00.
U17 har kampstart kl. 12:00 og U19 kl. 14:15.

Hent din gratis billet på www.boldbillet.dk