SBI Børn U6 – U92021-10-14T14:30:34+01:00

Børnehold U6 – U9

For spillere i årgang 2013 og yngre
(Træningstider og kontaktpersoner i bunden)
Velkommen til SBI Børn

Fodbold i Slagelse B&I’s børneafdeling er for alle!

Her er der plads til både drømmespark og skæverter, da formålet er at udvikle og lære fodboldens basiskundskaber i et aktivt, sjovt og spændende fodboldmiljø.

Vi har en vision om at  skabe rammen om fodbold på alle niveauer under bedst mulige forhold.

Vores fodboldmiljø følger principperne i DBU’s holdninger og handlinger for børnefodbold, og der trænes efter DBUs principper om aldersrelateret træning. Træningen varetages af en årgangstræner, men vi lægger vægt på, at forældrene er med på sidelinjen med mulighed for at involvere dem i træningen. Trænerne tilgår gruppen og det enkelte barn i øjenhøjde med en anerkendende pædagogik. Her er det legen og lysten, som driver værket. I en børneafdeling i rivende udvikling kan du tage de første spark og vække fodboldglæden til live. Vi garanterer et struktureret fodboldmiljø, hvor alle får en sjov og udfordrende træning.

Børnene skal til enhver tid kunne færdes i et trygt og sundt miljø, hvor det altid er sjovt og lærerigt at gå til fodbold i SBI Børn. På den måde sigter vi efter et klub- og træningsmiljø, som udvikler spillerne mest muligt på alle niveauer.

Der er fri tilmelding, og der er plads til alle.

Kontingent

Kontingent for spillere i SBI Børn er 800,00 kr. pr. halvår, som betales 1. marts og 1. september.

Kontingentet dækker én tøjpakke årligt bestående af SBI’s officielle kamptrøje, kampbukser og kampstrømper.
Udleveringen af tøjpakken sker i SBI efter kontingentbetaling i september, eller ved indmeldelse.
Nummeret på kamptrøjen fastsættes af træneren og kan IKKE frit vælges.

Nye spillere i SBI Børn betaler uanset indmeldelsesdato fuldt kontingent ved indmeldelse, idet de som nævnt ovenfor modtager et sæt kamptøj ved indmeldelse.

Udover tøjpakken dækker kontingentet

• Mulighed for god børnetræning som beskrevet ovenfor med fokus på glæde, udvikling og fællesskab minimum 2 gange om ugen.
  • Mulighed for deltagelse ved 6-8 stævner pr. sæson (Efterår, vinter og forår).
  • Deltagelse ved DBU Sommerland Sjælland cup med adgang til Sommerland Sjælland.
  • SBIs Børneansvarlige der har til opgave at sikre den gode træning, sparre med trænerne og god kommunikation med forældrene.

Kontaktpersoner og træningstider

Træningstider fra uge 43

U9/2013 og U8/2014

Mandag kl. 16:30 – 17:30 udendørs på kunst 1
Onsdag kl. 16:00 – 17:30 indendørs i UV-Hallen
Fredag kl. 17:00 – 18:00 indendørs i UV-Hallen

U7/2015 og U6/2016 og yngre

Mandag kl. 16:00 – 17:30 indendørs i UV-Hallen
Fredag kl. 16:00 – 17:00 indendørs i UV-Hallen

U6 er for fodboldparate børn i årgang 2016 eller yngre. Vi har også børn, der er med til Bold & Bevægelse hver anden søndag, og så er med hos U6 én gang om ugen for langsomt at sluses ind i holdtræningen. Det vigtigste i SBI Børn er, at det enkelte barn er i centrum.

Børneansvarlig
Morten Juellund Weensgaard
Mail: MW@SlagelseBoldklub.dk

Træner U8 og U9
Michael Kermenoglou
Mail: hk-4200@hotmail.com

Træner U8 og U9
Mohammad Abdul-Rahman
Mail: mohammad_abdul10@hotmail.com

Træner U7
Anders Bække-Berthelsen
Mail: baekkeberthelsen@gmail.com

Træner U6
Nick Andersen
Mail: nick_andersen_@live.dk

Træner U6
Kenny Hansen
Mail: kenny@vel.dk

Hvis dit barn ønsker at blive en del af SBI Børn, skal I udfylde formularen på følgende link: Klik her
Så får vores ansvarlige besked om, at I kommer og vi kan give jeres barn den bedste oplevelse.

Efter ca. 14 dage vil I, efter aftale, blive inviteret til årgangens Holdsport, hvor I vil kunne indmelde jer ind i Slagelse B&I.

I er altid velkommen til at kontakte vores børneansvarlige eller holdtrænere med spørgsmål.