Nye trænere på U10 og U11: Kendte ansigter

Der er ikke gået mange timer fra den første offentliggørelse af Kristian Vittenbach som ny børneudviklingstræner, før der igen rykkes på børnefronten.

Der er nemlig landet nye aftaler med 2 kendte ansigter fra klubben, henholdsvis Mathias Sennenwald og Youssef El-Ali, som udover den fodboldfaglige del, lige præcis har nogle af de egenskaber, som især har været væsentlige i den nye profil.

Mathias og Youssef er 2 skarpe profiler til vores børnesegment. Mathias starter på pædagoguddannelsen nu og Youssef er snart færdiguddannet lærer. Det er egenskaber som passer præcis ind i den tankegang vi har for vores kommende udvikling af børnefodbolden” fortæller Kristian Vittenbach om de 2 nye ansigter på U10 og U11.

Den nye træner på U10, er den nu tidligere assistent på årgangen, og mangeårige fodboldspiller her i klubben – Mathias Sennenwald.

Mathias har været assistent for Kristian Vittenbach det seneste halvår, hvor han for alvor har fået blod på trænergerningen:
Selvfølgelig har man savnet duften af græsset, når man selv er tidligere fodboldspiller: så derfor var jeg også helt klar til at tage de første små skridt her i efteråret” siger Mathias Sennenwald og fortsætter: “De små skridt bliver nu til endnu mere fodbold, både Kristian og Zouher har vist mig stor tillid på banen og nu glæder jeg mig til for alvor at bruge mange timer med drengene” afslutter Mathias, der ser fodbolden som den perfekte kombination med hans kommende uddannelsesstart som pædagog.

 

På U11 kommer også et nyt, men yderst kendt ansigt her i klubben, nemlig Youssef, der indtil nu har været assistent på U14:
Jeg glæder mig utrolig meget til at lære drengene at kende. Det er et virkelig spændende setup – og derfor var jeg heller ikke i tvivl om at jeg var klar med det samme, til den her opgave” fortæller Youssef der snart blandt andet har idrætslærer med i sin uddannelses bagage og fortsætter: “Jeg er færdig som lærer om et halvt år, så timingen er rigtig god for mig. Jeg glæder mig også meget til i samarbejde med teamet; at vi kan udvikle miljøet og se det afspejle sig på banerne” afslutter Youssef, der sideløbende med fodbolden har været en aktiv del af arbejdet med børn og unge flere steder i nærområderne.

– Både Mathias og Youssef er med fra start, når årgangene vender tilbage fra en snart tiltrængt juleferie.

Mathias Sennenwald – U10

 

Youssef – U11