DBU TOP-center Syd- og Vestsjælland

Slagelse B&I er, sammen med Næstved IF, hovedpartner på DBU TOP-center Syd- og Vestsjælland. Formålet med TOP-center projektet er at optimere træningsmiljøet omkring U10-U12-spillere med særlige forudsætninger og den rigtige indstilling, med andre ord: “Spillere der VIL og KAN.” DBU har ansat den erfarne Claus Frank-Nielsen som den fodboldfaglige og ansvarlige koordinator på TOP-centeret. Claus er den daglige leder af TOP-centeret og vil sammen med dygtige trænere fra Slagelse og Næstved stå for træningen.

Spillerne udvælges i et tæt samarbejde mellem DBU og partnerklubberne. For at komme i betragtning skal man spille i en af partnerklubberne til TOP-centeret. Spillerne tilbydes minimum et 12 måneders forløb på DBU TOP-centeret, dog max. til udgangen af U12, og kan i den periode ikke fravælges af DBU. På TOP-centeret trænes der én gang om ugen, fredag kl. 16:30 – 18:00, i Ringsted.

DBU TOP-center Syd- og Vestsjælland er meget mere end én ugentlig træning. Det er centrum i et stærkt klub-netværk, der er med til at udvikle træningsmiljøerne i hele området, samt fastholde flere børn i sporten i længere tid.

Ønsker I at blive Partnerklub til DBU TOP-center Syd- og Vestsjælland, eller blot at høre mere om projektet, kan du kontakte koordinator Claus Frank-Nielsen på tlf. 41 888 200 eller
mail tcsvs@dbu.dk

Partnerklubber til DBU TOP-center Syd- og Vestsjælland er:

Slagelse B&I (Hovedpartner)
Næstved IF (Hovedpartner)
B73, Slagelse
Høng GF
Herlufsholm GF
Ringsted IF
Skælskør B&I
Sørby Fodbold