Zouher: Teamet omkring 3. Division er komplet

Den sidste brik i divisionerne er nu faldet på plads, hos Sportschef Zouher Abdullatif, der netop har offentliggjort 2 nye profiler: Nemlig henholdsvis en assistenttræner og en analytiker, til staben bag 3. Division.

Som ny assistenttræner på 3. Division tiltræder nemlig den mangeårige klubmand Sebastian Bruun, som gennem Slagelse B&I blandt andet har taget sin UEFA A-Licens, mens han har udviklet flere af ungdommens talenter.

Jeg er virkelig glad for at Bruun har takket ja. Han ved selv at han har været min prioritet, lige fra jeg tiltrådte opgaven – og skulle finde en assistent; efter vi rykkede rundt hos senior” fortæller Zouher, der fremhæver især et punkt: “Bruun er vanvittig i, at tage det faglige med ud på banen. Med ham og Gryde (Henrik red.), har vi et utrolig stærkt team, som kan supplerer hinanden, ikke kun til træning men også til kampe”.
Det har i valget til assistenttræner posten været vigtigt for Zouher, at finde en kandidat der så tingene fra andre sider og kunne give modspil.

Vi har allerede haft et tæt samarbejde med Bruun, mellem U19 og 3. Division, derfor har vi også løbende haft ham med på trænerbænken flere gange, både ude og hjemme med Divisionsholdet” afslutter Zouher med henvisning til, at Sebastian Bruun kender både holdet og klubben godt.

Endnu engang satser sportschef Zouher Abdullatif dermed på egne talenter, både på og uden for banen.

Ydmyg og spændt
For den nye assistenttræner Sebastian Bruun, venter der sig nu en ny spændende opgave i Slagelse B&I, som han ser meget frem til:

Jeg går ydmygt til opgaven. Der venter jo en meget vigtig opgave fra start, som jeg glæder mig til at gå i gang med, sammen med teamet omkring holdet” siger Sebastian Bruun, der allerede kender og har trænet flere af de unge spillere som står på spring: “Vores styrke er jo især vores udvikling- og brug af egne talenter, flere af dem kender jeg også fra perioden som træner for ungdommen” fortæller Sebastian som er spændt på den nye rolle: “Det er jo hele byens hold, der er nogle helt andre øjne rettet mod banen, end i ungdomsfodbold. Men jeg har heldigvis været med flere gange i 3. Division, så jeg kender omgivelserne, spillerne og den måde vi vil spille på” afslutter han.

Sebastian Bruun er det man med klubord kalder en ægte SBI’er. Ud over hans altid frivillige virke i klubben, har han både en faglig og erfaren baggrund som træner, hvor han senest har trænet i Divisionerne, som er ungdommens næstbedste og landsdækkende række.

Ud over tilføjelsen af Sebastian Bruun som ny assistenttræner, har Zouher også landet en aftale med en ny analytiker til holdet, som skal arbejde meget målrettet med data:

Data bliver kun større og større, vi kan vælge at følge med eller stå af” fortæller Zouher Abdullatif om den nye aftale med Brian Heffernan.

Det handler om at vi optimerer alle steder vi kan, for at vinde de små afgørende procenter – her er og bliver data bare en afgørende faktor, om vi vil det eller ej” tilføjer Zouher der understreger, at Slagelse B&I ikke vil holde sig tilbage i den teknologiske fremtid.

Brian Heffernan har blandt andet været analytiker i Mansfield og på flere ungdomsakademier i England.

U23 mangler fortsat
Den sidste opgave hos Seniorerne på Parkvej, er at lande en aftale med en Cheftræner til U23, der spiller i Sjællandsserien:

“Jeg er selvfølgelig ked af at Cagri måtte stoppe. Han har været fantastisk til opgaven og jeg håber da også vi ser ham tilbage en dag” siger Zouher, der netop nu, arbejder på at finde afløseren  “Vi leder efter en der både passer til omklædningsrummet, men også til den måde vi gerne vil udvikle os på”.

U23 er i Slagelse B&I et udviklingshold, der skal klargøre flere af ungdommens talenter til Divisionsfodbold – og med den store brug af unge spillere, skal man nok indstille sig på at være omstillingsparat: “U23 er et rigtig spændende hold. Der er god udfordring i Sjællandsserien, vi har spillere med massere af erfaring, både fra Sjællandsserie og Divisionerne – og så har vi de helt unge, som kommer op fra vores talentmasse” fortæller Zouher der nu skal i gang med at besætte cheftræneren.