Ulrik Balling stopper som Cheftræner.

Efter en gensidig aftale mellem Slagelse B&I og Ulrik Balling, stopper Balling som cheftræner i SBI efter aftens træning.
Det sker efter flere år i rollen som Cheftræner for seniortruppen, hvor klubben har kæmpet sig vej tilbage fra seriefodbolden til divisionerne.

“Det har været en fantastisk rejse, med tusinder af timer her på Parkvej, som har betydet utrolig meget for mig.” Udtaler Balling og fortsætter: “Jeg kender klubben ud og ind og sætter stor pris på min tid i SBI”.

“Jeg vil gerne takke Balling for et rigtig tæt samarbejde gennem mange år, han har været der for klubben og vi har været der for ham” udtaler Sportschef Søren Andersen

Klubben siger ligeledes farvel til assistenttræner Rasmus Ølegaard, der det sidste år har været assistent på 2. Divisionsholdet. 

Ophævelsen af Ulrik Balling og Rasmus Ølegaards kontrakt, sker efter en gensidig aftale og dialog: “Der er intet dramatisk, tværtimod, vi har stået sammen i tykt og tyndt. Men nu er det tid for os alle, til at prøve noget andet, jeg ønsker Balling og Rasmus alt held og lykke i fremtiden” tilføjer Søren Andersen.

Formand for Slagelse B&I Michael Birkedal tilføjer: “Vi bakker selvfølgelig op om denne beslutning. Når det er et gensidigt ønske at prøve noget nyt, så har vi både stor tillid og respekt for beslutningerne. Vi ønsker Balling og Rasmus held og lykke fremadrettet og så ved jeg at Søren er i arbejdsstøjet, så vi ser frem til de muligheder der bringer sig”