Slagelse henter Ringsted-Profil
De seneste par uger, har Ashraf Saber været at spotte på Parkvej, ikke mindst i weekendens træningskamp mod Holbæk, hvor Sportschef Zouher Abdullatif, tog den endelige beslutning.

Ashraf Saber er 22 år og har indtil i dag, været ham modstanderen forberedte sig på, når turen gik til Ringsted.

Ashraf er en utrolig spændende profil og jeg glæder mig meget til at se trænerteamet arbejde med ham” fortæller Zouher og tilføjer: “Ashraf er en rigtig hurtig spiller, som er god på bolden og så har han en fed indtilling til tingene”. Zouher har flere gange bidt mærke i Ashraf på de sjællandske baner, hvorfor han også er glad for at det endelig er blevet muligt at tiltrække Ringstedprofilen: “ Jeg har længe haft et øje på Ashraf og de sidste par uger har bestemt bekræftet mig i at vi kan være med til at forløse det potentiale, vi har set på banen.

At Ashraf først har fået lov at prøve sig af et stykke tid, før både ham og Slagelse tog sin beslutning, skyldes især Asraf fodboldopvækst: “Jeg har spillet i Ringsted i alle mine ungdomsår, så det er en stor beslutning for mig, at skulle sige farvel – Men jeg var også der, hvor jeg var villig til at tage chancen og prøve mig af på en højere hylde” lyder det fra den hurtige og unge spiller, som altså nu er en fast del af Slagelse B&I’s seniorafdeling.