Slagelse B&I præsenterer ny Ungdomsudviklingstræner

Slagelse B&I har ansat Anders Sørensen som Ungdomsudviklingstræner på en 2-årig aftale fra 1. juli 2020.

Det er med stor glæde, at SBI kan præsentere 44 årige Anders Sørensen som klubbens nye Ungdomsudviklingstræner, samt en del af den sportslige ledelse. Stillingen som ungdomsudviklingstræner er på halvtid, hvor Anders kommer til at stå i spidsen for U13-U15 årgangene. Ansvarsområderne rummer organisering af træning, sparring med trænerne, sikre fokus på den individuelle spillers udvikling, og meget mere.

Anders Sørensen har UEFA A-licens, og kommer til SBI med 10 års trænererfaring i bagagen, hvor han bl.a. har trænet Nykøbing FCs U19-hold, samt deres divisonsreserver. “Jeg ser meget frem til at starte i Slagelse, hvor samtalerne med klubben, har givet mig et indtryk af en seriøs, professionelt drevet klub, med en tydelig idé om både hvor de er nu, og hvor de gerne vil hen. Jeg kan lide at udfordre mig selv, og jeg ser det som en gylden mulighed for at tage næste skridt i min udvikling ved at komme ind i et miljø, hvor jeg kan sparre med yderst kompetente “fodbold-nørder” som jeg selv. Jeg må bare være ærlig og sige, at da jeg fik muligheden for at være med til at videreudvikle talentarbejdet i Slagelse B&I, en top 20 klub inden for dansk talentudvikling, kunne jeg ikke sige nej” fortæller Anders.

“Jeg kender Anders’ tilgang til fodboldspillet, samt arbejdet med unge mennesker indgående,” udtaler SBI’s talentchef Jonas Nielsen. “Jeg var på A-licens uddannelsen sammen med ham, og har tidligere forsøgt at lokke ham til Slagelse, men nogen gange må man lige vente lidt før tingene passer sammen, hvilket jeg er meget glad for, at de gør nu. Anders kommer til at tilføre stor værdi til vores yngste elite-årgange, det er jeg ikke et sekund i tvivl om.”

I efteråret skal Anders på DBU’s nye Fodboldanalytiker-uddannelse, for at blive endnu dygtigere på analyse-delen, der er en stor interesse for ham. “Jeg håber, at jeg på denne del kan være med til at gøre trænerne endnu skarpere i deres coaching af spillerne, både individuelt og som gruppe, ud fra konkrete eksempler fra seneste kamp via video-analyse, samt understøtte deres arbejde med spillestilen,” fortæller Anders.

“I løbet af den kommende uge vil vi offentliggøre holdtrænerne, samt hvad den tidligere Ungdomsudviklingstræner Per Venzel nu skal lave”, afslutter Jonas Nielsen