Slagelse bevarer 2-Stjernet klublicens.

Slagelse B&I har i dag modtaget Licensudvalgets tildeling af klublicens.

I et til tider turbulent år, har et fokus målrettet været at stabilisere og rette op – derfor vakte det også stor glæde på Parkvej, da klubben til formiddag fik besked om at den bevarede sin flotte 2-stjernede klublicens.

Jeg er utrolig stolt af, at vi igen formår her på Vestsjælland, at få den blåstempling af DBU som der skal til – Vi går i den rigtige retning, vi har rettet op og stabiliseret – uden at gå tilbage, det er et stort skulderklap til vores mange trænere og ledere” lyder det fra Sportschef Zouher Abdullatif, kort efter licenstildelingen.

Økonomisk stilstand, er lig tilbagegang
Økonomi er en stor faktor i sportens verden, derfor er stilstand lig med tilbagegang, når andre er i fremdrift.

For trods Slagelse B&I bevarer deres klublicens og stjerner, har andre klubber været i så stor fremdrift, at 7 klubber formår at springe foran Slagelse B&I på listen, hvilket giver en samlet placering som nr 34.

Økonomi er bare en kæmpe faktor, så når vi kæmper for at holde fast, mens andre bygger økonomisk på – så giver det sig selv, at selvom vi står samme sted som før, så er stilstand – tilbagegang” lyder det fra Zouher Abdullatif.

Giver grobund for at sætte kurs
Den netop tildelte licens, er også et værktøj til at sætte sejlet og målrette kursen.

Der har været rigtig meget vi har skulle rette op, lære, ændre og stabilisere. Derfor er det også lidt med ro i maven nu, at vi kan sige – Det er her vi står, nu ved vi hvor vi skal hen – og vi ved hvordan vi skal gøre det.” Lyder det videre fra Zouher Abdullatif, der ligeledes glæder sig over den opbakning der har været fra de mange trænere og ledere det sidste halve år.

Zouher Abdullatif afslutter, at ambitionerne ikke er sænket: “Vi skal udvikle egne talenter til de bedste rækker, vi ved hvad vej vi skal – og nu er sejlet sat, vi skal forsætte arbejdet

Er du god nok, er du gammel nok.
Sådan har parolen længe været på Parkvej.

Sætningen kommer sig særdeles til syne, på en i år offentliggjort liste, hvor Slagelse B&I indplacerer sig helt overlegent som nummer 5 i hele Danmark, med flest unge spillere på startpositionerne i Herre-DM, som tæller Superligaen, Nordic-Bet & 2-3. Division.

Listen er optalt efter spillere fra årgang 02, 01 og 00, som har haft en plads i startopstillingen – og for Slagelses vedkommende er det altså hele 74 gange, alene i efterårssæsonen at dette er hændt, at en ungdomsspiller har været i Start 11.

Af de omkringliggende divisionsklubber i området, finder man på listen (20.) KFUM Roskilde, (21) Næsby, (27) Dalum, (34) Næstved, (42) FC Roskilde.

Placeringen er selvfølgelig overraskende. Jeg havde gættet vi lå højt, men nr. 5….. Det er bare endnu en understregning af det vi gør. Udvikler dygtige lokale talenter. Vi kan være stolte” lyder det afslutningsvis fra Zouher.