Samarbejdsklubber

Samarbejdsklubber2019-03-11T15:14:00+01:00

SBI samarbejder med en lang række af områdets fodboldklubber. Klubsamarbejde med vores naboklubber skal sikre ordentlighed ifht udveksling af spillere. Når SBI har en ekstra spiller, skal vi aktivt hjælpe spilleren videre i tæt samarbejde med omegnsklubberne. Når en samarbejdsklub har en talentfuld spiller, skal det være naturligt at SBI er førstevalg.

SBI vil opfordre til trænerfællesskab med vores naboklubber og inviterer spillere ind i vores træningsmiljø for at de kan snuse til elitetræning.

SBI afholder fodboldtræning i talentcentre i samarbejde med regionsklubber. Der vil hver måned fra februar til november, bortset fra sommerferien, blive afholdt træningslektion for spillere fra U 12 – U 15 med en uddannet træner fra Slagelse B&I.

Træningen gennemføres i  Slagelse, FC Storebælt (Korsør) samt i Sorø området.

Oversigt over samarbejdsklubber med støttepunktstræning

FC Storebælt
Høng GF
FC Storebælt