Nyt trænerteam til U19 divisionen

Steen Hansen skal i den kommende sæson stå i spidsen for Slagelse B&Is hold i U19 divisionen

Da Lennart Kragh i slutningen af foråret meddelte, at han,  på grund af sit job, var nødt til at stoppe ved sommerpausen, måtte Talentchefen Jonas Nielsen i gang med at søge efter en ny Cheftræner til U19 divisionsholdet. Valget er faldet på Steen Hansen. Steen er 54 år, bosat i Næstved, og så er han i gang med UEFA Pro-træner Uddannelsen, som han forventes at afslutte i foråret 2021.

Som aktiv spiller var Steen en del af Superligatruppen i Næstved BK, og han nåede 25 førsteholdskampe i klubben, inden turen gik til Ringsted IF, hvor det blev til en hel del kampe i 2. division.

Steen har cirka 15 års trænererfaring, hvor de fleste år er brugt i Herlufsholm GF bl.a. med pige-ungdomselitefodbold og 1. division for kvinder, inden han i 2017 tog til Odense Q. I Odense Q har han det seneste år haft en rolle, først som cheftræner og senere som manager, for 1. holdet i Kvindeligaen.

Det er en cheftræner med stor erfaring som spiller, en masse faglighed fra uddannelsen, samt stor ledelseserfaring både fra trænerjobs, men også fra det private erhvervsliv.

I Odense Q har Steen arbejdet med flere ungdomslandsholdsspillere og kan derfor være en stor støtte for de unge fodboldspillere, når de skal få fodbold, uddannelse, kørekort, venner og familie til at hænge sammen.

1. assistent for U19 holdet bliver Muhammed Kara. Muhammed kender 02’erne rigtig godt, da han var assistent på årgangen, da de var U15. Han vendte efter en lille pause tilbage til SBI i vinters, hvor han i foråret har været assistent for Mads Vittenbach på U14.

Muhammed er en ung ambitiøs træner fra Slagelse. Han er 23 år, og selv i gang med B-uddannelsen.

Tredje mand i teamet, som 2. assistent, er Niels Sørensen. Niels er en kulturbærer i SBIs ældste talentårgange. Han har været omkring U19 i de seneste 3 år, hvor han udover faglig sparring til resten af teamet, byder ind med godt humør og en kæk bemærkning til drengene, når der er brug for det.