Den 22-årige unge Tarik Mourhrib skifter franske Jeanne d’Arc de Drancy ud med Slagelse B&I’s røde og blå farver – og rykker dermed støvlerne fra Paris til Slagelse.

Glæden var stor i hele truppen, for såvel spillere, som stab – da dagens træning påbegyndte. Et par enkelte spillere er stadig udenlands, men ellers kunne sportschef Søren Andersen byde velkommen tilbage fra en fortjent sommerferie.

Blandt dagens spillere kunne Søren Andersen også byde velkommen til endnu en spiller, nemlig 22-årige Tarik der efter en sæson i det franske, vender hjem til de danske græsbaner.

Tarik har spillet i Frankrig det seneste år, hvor han kom til efter sin tid i Næstved BK: ” Han er en udfordrende kantspiller som står utrolig skarpt i en én-mod-én situation” Siger sportschef Søren Andersen og tilføjer: “Jeg er rigtig glad for at have Tarik med på holdet, det er vist ingen hemmelighed”.

Slagelse B&I er netop startet op efter sommerferien – og ser nu frem mod et par ugers træning – inden det for alvor går løs på Harboe Arena Slagelse d. 4. August klokken 13.00 hvor Slagelse B&I møder Vanløse.