Mathias Lang Andersen

 

Slagelse B&I lander aftale med Mathias Andersen fra 1. division

Mathias Andersen løber efter sommer på banen i de rød/blå farver for Slagelse B&I.
Den nu tidligere 1. divisionsspiller Mathias Andersen, er nemlig hentet til Slagelse på kontrakt, en aftale der vækker glæde hos begge parter.

Mathias Andersen er 23 år gammel, venstrebenet – og kommer fra 1. divisionsklubben Næstved BK, han er tidligere anfører for Brøndby IF’s U19 og har 18 U-landskampe og otte landsholdsscoringer under bæltet.

“Mathias er en rigtig spændende spiller, den type vi har gået og ledt efter. Han er hurtig, teknisk dygtig og udfordrende i sit offensive spil. Der er ingen tvivl om at vi får noget til truppen, som vi ikke tidligere har haft eller set.” udtaler Sportschef Søren Andersen og tilføjer “Mathias besidder også et af de vigtigste egenskaber for os i SBI, han er ikke kun en dygtig fodboldspiller, han er også en rigtig rar gut”.

“Jeg er rigtig glad for nu at blive en del af Slagelse. Jeg har fulgt deres vej tilbage og glæder mig virkelig til at være en del af projektet.” Siger Mathias Andersen, der nu ser frem til at kunne løbe på banen – i rød og blå – foran de mange trofaste fans på Harboe Arena Slagelse.

Byd et varmt velkommen til Mathias – Når sæsonen skydes i gang, d. 4 august klokken 13.00 på Harboe Arena Slagelse.

Har du ikke sikret dig et sæsonkort endnu, kan du gøre det her: Bestil sæsonkort