Slagelse B&I søger stadionspeaker!

mikrofon

“Velkommen til dagens kamp på Harboe Arena Slagelse!”

Den ikoniske lyd af spillerne der råbes op mens de løber på banen, velkomsten til vores mange hundrede tilskuere – for ikke at nævne lykkerusen i stemmen når der scores!

Vores hidtidige trofaste stadionspeaker er desværre blevet nødt til at “trække stikket” som fast speaker – …&  Vi søger derfor en ny fast stadionspeaker på Harboe Arena Slagelse!

Som stadionspeaker indgår du i klubben sammen med vores store hold af frivillige. Der er blandt de frivillige et stort socialt sammenhold, både før- under og efter kampen!
Du kommer helt tæt på spillere, trænere og livet i at være en del af klubben – og så bliver din stemme selvfølgelig kendt i byen…

Om opgaven
Vi spiller i sæsonen 16-20 hjemmekampe, (næsten altid) Søndage klokken 13.00. Som stadionspeaker møder du ind sammen med flere af de andre frivillige klokken 12.

Vi søger en fast stadionspeaker – og ser derfor gerne, at du kan på så mange af kampdagene som muligt. ( Du kan se kampprogrammet her )
Har du ikke mulighed for at deltage ved alle kampene, har vi selvfølgelig afløsere til at varetage opgaven.

Den perfekte stemme til Harboe Arena Slagelse kan både være en kvinde eller en mand – ung som gammel, erfaring i at tale for mange mennesker er et plus, men ikke nødvendigt bare du har mod på det – Vi skal nok lære dig det hele!

Kunne du tænke dig at blive en del af Slagelse B&I – og påføre dig selv titlen som byens Stadionspeaker – Slagelses Stemme:
Så send en mail på Mick@Slagelseboldklub.dk, skriv gerne om hvem du er, om du har erfaring eller bare en masse gå-på-mod – – – så tager vi fat i dig!

Første kamp i den nye sæson er 4. August klokken 13.00 mod Vanløse.

– Vi ser frem til at høre fra dig!