Hvad bringer fremtiden?

Måske kender du Slagelse B&I – Måske ikke?

Slagelse Boldklub & Idrætsforening er Danmarks 5. Ældste Fodboldklub og stiftet helt tilbage i 1887.
Med over 300 medlemmer, en tur i Superligaen med FCV og i sin tid som SBI, med flere sæsoner i Landets bedste række, er en lang historisk rejse stadig ved at blive skrevet.

Vores ambition er ikke at tage fejl af, vi vil udvikle unge lokale spillere til landets bedste rækker.
I ryggen har vi for tredje år, nu en 2-Stjernet klublicens, som sætter kursen for vores talentudvikling.

Men vores ambition stopper ikke kun ved spillerne, for en ny udviklingsplan skal nemlig sætte dagsorden når det kommer til trænere.
Derfor søger vi både erfarne- og uerfarne trænere, til enten vores talent- eller børne setup.

For dig der har A, B eller C-Licens
Som licensklub har vi utrolig høje ambitioner. Fra du ankommer til Parkvej vil du møde faciliteter der hvert år rangeres i den absolutte top. Vi har styrkecenter, kunststof- og græsbaner, biograf, mødelokaler og administration – inde for synsvinkel, uanset hvor du står.
Med både fuldtids- og deltidsansatte bliver du en del af et ambitiøst hold, der vægter faglighed, relationer og socialt samvær højt.
Vi sætter aldrig det rette match over styr, derfor hører vi meget gerne fra dig, til en uforpligtende snak om dig og om vores muligheder, før vi går videre i den næste proces.

Måske er det næste skridt på din rejse, gennem Slagelse B&I?

For Kontakt:
Sportschef Zouher Abdullatif +45 60 60 49 84 / Zouher@Slagelseboldklub.dk

For dig der endnu ikke har den store- eller ingen erfaring
Hvad bringer din fremtid? Måske er drømmen at blive træner? Måske har du tidligere været fodboldspiller, men en skade har sat dig på pause?
Uanset hvad din baggrund er, så tager vi meget gerne en uformel snak om dine muligheder og din fremtid.
Vi uddanner i Slagelse B&I både internt og eksternt og sætter din karriere som træner højt og sigter mod dine drømme. Går drømmen mod de store klubber, lægger vi plan for din udvikling og fremtid – og bruger gerne vores mangeårige netværk, til at hjælpe dig videre på de rigtige tidspunkter.

Vi tager dig seriøst fra første dag, giver ansvar, udvikler og støtter. I alle vores segmenter har vi ansatte, som vejleder og hjælper dig, så du ikke føler dig på ‘udebane’.
Du kommer til at blive en del af et ambitiøst hold, med højt humør og godt socialt sammenhold. Har du ikke været træner før, eller er du stadig ny, hjælper vi dig med at lave en udviklingsplan, for din kommende fremtid, en Fremtid på Danmarks grønne baner!

For kontakt:
Talentchef Mick Keller +45 52 81 81 81 / Mick@Slagelseboldklub.dk

– Din vej, starter på Parkvej!