Anders Lund Nerengård udligner til 1-1 for U17 i mod Næsby BK
(Video: Rasmus Mikkelsen)

Gode præstationer af U17 og U19, da Næsby BK var på besøg

U17 Divisionen: SBI – Næsby BK 1-3 (0-0)

Zouher Abdullatif fik debut som U17 Cheftræner denne weekend og skulle forsøge at revancere 0-5 nederlaget fra sæsonpremieren. Resultatmæssigt lykkedes dette ikke, men U17 holdet leverede en flot præstation, med masser af energi og hårdt arbejde. Efter en tæt 1. halvleg kunne hjemmeholdet godt tillade sig at ærgre sig over ikke at være foran med et enkelt mål.

I anden halvleg får Næsby scoret til 0-1 og 1-2 efter et par personlige fejl, og lukket til 1-3 på en omstilling to minutter før tid efter SBI havde flyttet hele holdet frem i en satsning efter det ene point. SBI fik udlignet til 1-1 ved et flot solo-mål af Anders Lund Nerengård, som du kan se ovenfor i videoen.

 

U19 Divisionen: SBI – Næsby BK 0-0

Læs U19 træner Niels Sørerens referat af kampen her:

Holdopstilling: Nichlas Rasmussen, Jacob Stauner, Tobias Grønholt Hansen, Marc Marcel Lund Nielsen, Kristian Axlev Krogh (ud 70.), Magnus Nielsen (anf.), Alen Setka, Peter Tasch Graulund (ud 65.), Jacob Mathias Christensen, Jeppe Merling og Mikkel Petersen (ud 85.). 12.: Nicolai Noah Heitmann (ind 65.), Mathias Bodholdt Larsen (ind 70.), Mark Schiøtt (ind 85.) og Martin Ulrich Hehl Olsen (res.målm. – ej ben.)

Vi er klar fra kampens start, og allerede efter 6 minutter sender Jacob en god bold til Peter, hvis afslutning fra en spids vinkel er lige på målmanden. I det 10. min. har Næsby et hjørne, og det er tæt på efter klumpspil, men til sidst får Toby clearet. Næsby har et forsøg i sidenettet efter 15 min., og i det 18. min. Krogh sender en god aflevering ind over, men Jacob er ikke i balance og hans afslutning går langt over mål. I det 22. min. har Jacob og Stauner en god 1-2 kombination, og Stauners gode indlæg ender desværre uden egentlig afslutning. I det 28. min. sender Jeppe en god bold frem mod Mikkel, der er alene med målmanden, men denne kommer godt ud af sit mål og får afværget. Der sker ikke noget resten af halvlegen.

Det gør der til gengæld i 2. halvleg. Allerede i det 46. min. er Næsby helt fri, men Nichlas viser sin klasse i målet og redder flot. Alen har en god tur i det 52. min., men Peters afslutning går lige uden om. I det 57. min. har Næsby igen en stor chance, men igen er Nichlas på plads og redder flot. I det 59. min. tager anfører Magnus N. en god tur, og finder Mikkel, hvis afslutning går langt over! Næsby har et hjørne i det 60. min., og deres flotte hovedstød redder Nichlas til endnu et hjørne, som der ikke kom noget ud af. I det 62. min. er Jeppe alene igennem på højre kant, men hans afslutning er lige på målmanden. Næsby får et par gule kort, og Mikkel og Tobias får gule kort, og i kampens overtid har Toby et langskud, som går ved siden af, og kampen ender således 0-0. Ikke mindst takket være vores målmand, Nichlas, som efter en lidt sløj 1. halvleg kæmpede sig op i 2. halvleg, og nok var manden, der reddede det ene point til os.

Begge hold spiller næste, og efterårets sidste, kamp på lørdag den 30 . november i Køge, hvor modstanderen HB Køge i øvrigt var på besøg i Slagelse i forrige spillerunde.