Endnu en super fodbold weekend for T+ afdelingen i SBI – U17 og U19 fik et point med hjem fra Hobro.

7 point til T+ afdelingen

Allerede fredag aften ankom stærke Helsingør, for at spille mod vores U15 drenge i liga 2.
Kampen slutter 1-1 efter Philip Persson havde gjort det til 1-0 på et fremragende oplæg af U14 spilleren Mikkel Stahlhut.
Helsingør får godkendt et offside mål efter en redning af SBIs keeper.
Der var lidt drama til sidst, hvor Helsingør gør det til 1-2, men målet underkendes, da bolden havde været ude til indkast forinden. SBI havde dog de største chancer i kampen.

Lørdag stod den både på U14 og U13 liga bold, da U14 tog imod AB og sikkert vandt en 3-1 sejr hvor bl.a AB får et mål tilkendt efter at have haft meget tydelig hånd på bolden. Cheftræner Mads Vittenbach kan kun være til tilfreds med spil og chancer.
Målscorerne var blandt Philip Wellendorph (2) og Emilio Hasan.

U13 fuldte op på U14 kampen ved ligeledes at vinde 3-1 over Holbæk.
Det var ikke den flotteste kamp i dag fra drengenes side. Det så også længe ud til at kampen skulle slutte 1-1, men så ville Mathias Friis det anderledes og fik scoret hele 2 gange i overtiden. Mathias scorede også til 1-0.

Dermed sluttede det med dejlige 7 point til SBI’s T+ afdeling. Stærkt af drengene og trænerteams 💪🔴🔵⚽️ #mitsbi @slagelseboldklub foto af SBI fotograf @photomann16 📸

 

U17 og U19 div ude mod Hobro

Lørdag var U17 og U19 divisionen en tur i Hobro. U17 var bagud 3-0 allerede efter 22 minutter og endte med at tabe 5-0 og indtager en 11. plads (ud af 15) i divisionen efter 6 kampe.

U19 fik derimod et point med hjem fra det jyske. Læs U19 træneren Niels Sørensens referat af kampen her:

U19 divisionen – Hobro-SBI – 2-2 (2-2).

Holdopstilling: Martin Ulrich Hehl Olsen, Kristian Axlev Krogh, Tobias Grønholt Hansen, Alen Setka, Marc Marcel Lund Nielsen, Ludvig Byrgesen (anf.), Mathias Bodholdt Larsen (ud 66.), Tolga Turhan (ud 66.), Peter Tasch Graulund, Jens-Victor Madsen (ud 61.) og Mikkel Petersen. 12: Jeppe Merling (ind 61.), Jonas Moos (ind 66.), Mark Schiøtt (ind 66.) og Marcus Falberg Lindhardsen (målm.res. – ej ben.)

Som om over 3½ times god buskørsel med Egons Busser ikke var nok, skulle vi yderligere gå 5-7 minutter og op ad en stejl bakke til en dårlig bane (bane 5), hvor vi ydermere ikke havde mulighed for at fylde drikkedunkene. Vejret var godt, men det er en helt anden historie.

Hobro lægger ud med flere hjørnespark i de første minutter, men cheftræner Lennart Kragh havde forberedt drengene godt, og der kom ikke noget ud af disse hjørne. I det 6. min har vi en meget stor chance. Mikkel spiller Ludvig fri, men Hobromålmanden redder mirakuløst. I det 8. min. bliver der lavet et kæmpe frispark på Krogh, men ingen følgestraf fra dommeren – ham var vi vist ikke helt tilfredse med, men herom senere. MInuttet efter er det “Marle” i målet, der disker op med en stor redning. Peter har en mindre chance inden vi i det 18. min. kommer foran 0-1. Peter finder Mikkel, der scorer med en flot helflugter. Hobro har en stor chance i det 26. min., men Marle redder flot i to forsøg. Jens-V har et godt forsøg i det 29. min. og minuttet efter redder Marle et forsøg via overliggeren. Hobro udligner i det 34. min, hvor en angriber dribler forbi to af vores forsvarere og scorer fladt i det lange hjørne. Vi kommer hurtigt igen, og i det 36. min. bliver det 1-2. Krogh sender en bold op mod Jens-V, som afdribler to mand og finder Peter, der scorer med et hårdt, fladt skud. I det 38. min. arbejder Peter godt, og en returbold ender hos Ludvig, hvis gode skud dog reddes flot af Hobromålmanden. Hobro udligner i det 44. min. Vi føler os snydt for et frispark midt på banen, mens Hobro sender en bold i feltet, og så scores der til 2-2 – igen på en flad afslutning. Vi når et par løse forsøg, inden Hobro rammer stolpen i halvlegens overtid, men vi slipper med skrækken. En meget begivenhedsrig halvleg slutter hermed.

Der sker knap så meget i 2. halvleg, men her kommer lidt højdepunkter. Hobro har et af mange hjørne i det 56. min., og denne gang er de tæt på, men header over fra tæt hold. Marle redder en god mulighed til Hobro i det 64. min. og lige efter indkasserer Mikkel et gult kort. I det 70. min. er dommeren igen i fokus, da vi snydes for et klart straffe. Mark S. sætter en god kontra igang, og en helt fri Ludvig nedlægges i feltet, men dommeren ville ikke se vores vej!! I det 75. min. sender Mark S en god bold afsted mod Jeppe, der har frit løb, men Jeppe tackles lige i skudøjeblikket og ingen scoring. I det 82. min. får Alen et ok dømt gult kort for at holde, mens Hobrospilleren, der sparker ud efter Alen ikke straffes! Dommeren skulle have gået til Louis Nielsen!! I det 85. min. har vi to store muligheder i samme angreb. Jeppe starter med en god afslutning, som preller af på overliggeren, og efterfølgende reddes Peters gode afslutning på stregen. I det 92. min. tager Ludvig “en for holdet”, da han ulovligt bremser et kontra og det udløser et gult kort. I 4 minutters overtid kan dommeren endelig blæse af, og vi ender lidt slukørede med uafgjort. Dog 1 point, men med vores 2. halvleg kunne det godt have endt med 3 point.

Tak til Peters far og Moos´s forældre for opbakningen.

Efterfølgende så vi U 17, der desværre tabte med hele 5-0.

Næste kamp for U17 og U19 divisionsholdene er på søndag den 29. september, hvor Kolding IF kommer på besøg i Slagelse.