Foto: Photomann

En hård weekend for talentholdene

Det har været en resultat-mæssig hård weekend for talentholdene, hvor kun U13 hev 3 point hjem til Vestsjælland. U15 var dog tæt på at vende 0-3 til point og U14 nåede at drømme om point, selvom man var bagud 0-5 ved pausen, da man kom på 3-5, hvorefter man fik underkendt et mål og blev snydt for en friløber på en offside-fejlkendelse.

Denne runde var U13-årgangens sidste i sæsonen og dermed den sidste på 8-mands, da de skal spille 11-mands i foråret.

Weekendens resultater:

U13 Liga 2, pulje 1: SBI – A27 8-1 (3-0)
U14 Liga 2, pulje 1: FC Helsingør – SBI 6-3 (5-0)
U15 Liga 2, pulje 1: SBI – FA2000 2-3 (0-2)

U17 Divisionen: Næstved IF – SBI 1-0 (1-0)

U19 Divisionen: Næstved IF- SBI 3-1 (1-1)

Læs U19 træner Niels Sørensens referat af kampen her:

Holdopstilling: Martin Ulrich Hehl Olsen, Jacob Munch Stauner, Tobias Grønholt Hansen, Marc Marcel Lund Nielsen, Magnus Nielsen (anf.), Ludvig Byrgesen (ud sk. 52.), Peter Tasch Graulund, Alen Setka (ud 77.), Jens-Victor Madsen (ud 66.) og Jacob Mathias Christensen. 12.: Báker Adnan Mohammed (ind 52.), Jeppe Merling (ind 66.), Mark Schiøtt (ind 77.) og Nichlas Rasmussen (res.målm. – ej ben.)

Næstved er mest på bolden i det første kvarter, men uden at skabe chancer. I det 15. min. ender et hjørne bagest i vores lille felt, og vi ser lidt passive ud ved NIFs scoring til 1-0. Vi får lidt bedre fat i spillet, og Jens-V bruger god energi til at presse NIF. I det 29. min. begås der straffe mod Jacob – uden tillægsstraf, men det er Jens-V ligeglad med og scorer stensikkert til udligning 1-1. I det 35. min. kombinerer Krogh og Jacob godt, og bolden ender til sidst hos Alen, hvis langskud dog går over mål. NIF har en god chance sidst i halvlegen, men Marc får godt clearet og uafgjort holder til pausen.

Vi kommer ikke rigtig i gang fra start – uden at NIF dog har chancer. Ludvig må udgå med en hofteskade i det 52. min., og umiddelbart efter scorer den tidligere Slagelsespiller, Christoffer Bergmann, på et meget flot langskud til 2-1 – uden chance for Marle i målet. Umiddelbart efter målet har NIF et godt langskud, som dog går lige over målet. Indskiftede Jeppe har en god aktion i feltet i det 69. min., men hans forsøg cleares i sidste øjeblik. I det 72. min. bør vi udligne. Stauner sender et godt indlæg ind over, og en helt fri Jacob header desværre ved siden af! Anfører Magnus N. trækker et gult kort i det 79. min., og NIF lukker kampen med en flot hovedstødsscoring i det 86. min. Kampen ender således med et nederlag – i en kamp hvor vi ikke havde gnisten i øjnene fra de seneste kampe.

Næste kamp i U17 og U19 divisionen er på søndag den 17. november, hvor HB Køge komme på besøg på Parkvej.