Bruun forlænger: 2 vigtige opgaver forude

“Vi vil fred her til lands…” Sådan starter mange sange nok i aften, når der fra nær og fjern, samles omkring bålene; Og fred over land, føler Sportschef Zouher Abdullatif nok også, efter han til morgen endelig kan sætte endnu 2 vigtige flueben, både for det kommende DS-mandskab, men også for en optimering af talentmiljøet.

Skal optimere den mentale udvikling
“Det mentale er mindst lige så vigtigt, som det tekniske, fysiske og taktiske” lyder det fra Zouher Abdullatif, der smilende kunne præsentere Sebastian Bruun, som tilknyttet mentaltræner for talentsektoren den kommende sæson.

De fleste i klubben kender ham nok allerede – og hvis ikke, så kommer han nu endnu tættere på. Den kommende sæson kommer Sebastian Bruun med sin baggrund og uddannelse nemlig til at bistå talentmiljøet, gennem deltagelse på kommende forældremøder, flere workshops gennem sæsonen og snakke med spillerne.

“Bruun har den fordel som mentaltræner, at han udover selvfølgelig at have uddannelsen og sin baggrund, har været i klubben så mange år, at han kender mange af spillerne på en helt anden måde. Det er en rigtig vigtig udbygning af talentmiljøet – og jeg er glad for at vi endnu engang kan fortælle, at vi rent faktisk optimerer, hver gang vi gør noget” afslutter Zouher, før samtalen leder sig hen på DS.

Forlænger også på DS-Holdet
I sidste uge kunne Slagelse B&I offentliggøre den nye cheftræner, nemlig Carsten Hemmingsen (Læs artiklen her) og i dag kan klubben nu sætte det endelige punktum, efter offentliggørelsen af en forlængelse på posten som assistenttræner.

Valget af assistenttræner, kommer måske ikke som den helt store overraskelse. Den 30-årige Sebastian Bruun, som har været i klubben gennem mange år – og senest været assistenttræner på Divisionsholdet, har nemlig forlænget og udbygget sin aftale med klubben, hvilket glæder sportschefen: “Det er jeg selvfølgelig rigtig lettet over. At den først kommer nu, er ikke fordi vi ikke har kunne blive enige, eller været i tvivl – Sebastian har hele tiden været vores første prioritet til holdet, så jeg er glad for at aftalen nu endelig er på plads” lyder det fra Zouher, der sætter et par yderligere ord på: “Sebastian besidder den faglighed vi har brug for til truppen. Han kender drengene, både fra sin tid i Divisionen men også som tidligere U19 træner.”

Selv er Sebastian Bruun også glad for nu at kunne offentliggøre forlængelsen: “Jeg er glad for at kunne tage et år mere for Slagelse B&I, det har været en turbulent halvsæson jeg kom ind i, men vi har formået at spille de kort vi havde. Jeg glæder mig virkelig til det setup, der er lagt op til, efter sommer – og vi sætter ambitionerne højt for vores unge drenge” lyder det fra Bruun, som med sin aftale nu kan gå på en velfortjent sommerferie.