Bolde og logrende haler
Det vakte ‘bjæffen’ og logrende haler, da SBI endnu engang kunne overrække en omgang bolde til Muskelbasserne.

Muskelbasserne er en lokal forening, som blandt andet tilbyder alt fra Hvalpehold, til grundtræning, lydighed og Agility.
Foreningen blev stiftet i forlængelse af den nye hundelov, som kom i sommeren 2010, hvor mange seriøse hundeejere oplevede, at de ikke længere var velkomne på træningspladser.
Muskelbasserne modtager ikke offentlig støtte og har derfor oparbejdet deres gode forhold, gennem rigtig god støtte og hårdt arbejde gennem årene.

Som klub er det vigtigt for os, at vi er mere end fodbold og at vi bliver ved med at udfordre den måde vi både bruger – og genanvender tingene på” udtaler næstformand Mick Keller og fortsætter: “At overrække vores gamle bolde til Muskelbasserne, er fantastisk, ikke nok med at det giver logrende haler, så er det et godt eksempel på hvordan vi alle kan skabe værdi for hinanden, ved at række hånden ud i lokalområdet“.

Slagelse B&I indsamler derfor i løbet af sæsonen alle de ødelagte eller slidte bolde, som videregives til hundene: & Som de fleste der selv har hund ved… Er hunden det sidste stop for bolden….