Bliv en del af holdet – Bliv frivillig!

Søndag d. 4 August klokken 13.00 sparkes en ny sæson igang på Harboe Arena Slagelse!

I den kommende sæson skal vi udvide vores hold endnu mere – og vi søger derfor frivillige, der kunne tænke sig at være en del af vores kampdage.
Vi spiller i sæsonen 16-20 hjemmekampe, (næsten) altid søndage klokken 13.00.
Som frivillig behøver du selvfølgelig ikke at være der til alle kampe, du tilmelder dig nemlig selv de vagter, der passer ind i din kalender.

 

Vi søger:

Bodpersonale:

I vores boder er den fornemmeste opgave at servicere vores gæster.
Vi søger serviceminded personer i alle aldersgrupper – du skal dog være minimum 18 år, da vi serverer alkohol i boderne.

Crew:

Vores ‘Crews’ er alle vores ad-hoc hjælpere, som sørger for at hjælpe til lige fra indgange til oprydning, opsætning og afvikling.
Crewet er nogle af de første vores gæster på Harboe Arena Slagelse møder, det er også dem der guider gæster rundt, eller giver en hånd med når der skal flyttes vare fra A til B.
Din alder som Crew – er ikke afgørende.

Kontrollører

Vores kontrollører sørger for sikkerheden på Stadion og referer til vores sikkerhedschef.
Det er kontrollørens opgave at sørge for at gæsterne bliver budt godt velkommen og sørger for at stadionreglementet bliver overholdt.
Det er også vores kontrollører der cirkulerer rundt på stadion i teams – og visiterer i indgange – så sikkerheden og den gode oplevelse altid er i højsædet på Harboe Arena Slagelse.

For at kunne varetage kontrolløropgaver skal du have et kontrollørbevis.
– Har du ikke et bevis men gå-på-mod og lyst til at være en del af holdet både nu og i fremtiden, sender vi dig på kursus afholdt af DBU.

 

Vi håber på at du Kvinde som Mand – helt ung som ældre – kunne tænke dig at blive en del af holdet!

Søg som frivillig her:

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.